Merhaba arkadaşlar. Buğday teni bir bayanım. Kimilerine göre esmer denilebilir kimilerine göre beyaz tenli :) esasen buğday tenli :)
Tabi yaz geldi. İnşallah bir güzel de bronzlaşacağım. Bronzlaşmayı da çok sevdiğim için baya kara bir şey olacağım doğal olarak.
Gözlerim ise açık kahverengi. Neredeyse elaya yakın ama tam ela değil.
Uzun saçlarım var. Biraz da kahve tonlarında..
Gerçek saç rengim ise koyu kumral.
Bana kahve tonlarının çok yakıştığını düşünüyorum. Bronzlaştıktan sonra saçlarımı boyatmayı ya da boyamayı da düşünüyorum.
Fakat saç rengimin çok küllü, mat olmasını istemediğim gibi yağ parlağı gibi, ya da çizgi film karakteri gibi çok canlı bir saç rengi de istemiyorum. İstediğim şey hem yüzüme yakışacak beni canlı gösterecek. sempatikliğimi ortaya çıkardığı gibi biraz da cazibeli gösterecek bir saç rengi :)
Uzun lafın kısası kendime uygun tam saç rengini bulamıyorum..
Ama çikolata kahveyi düşündüm. Çok da kahve kahve olmak istemediğim için çikolata kahve ile küllü tonlarda bir saç boyasını mesela küllü kumral karıştırıp saçıma uygulasam nasıl bir sonuç elde ederim sizce? Bu şekil bir karışım uygulayan var mı saçlarına?
Tahminlerinizi ve önerilerinizi beklediğim gibi resim olarak da saç rengi önerileri alabilirim. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar :) Kuaförlerden öneri beklediğimde bana sarının her tonundan tutun siyahın her tonuna kadar sayıyorlar.. O boyaların mevcut olduğunu ben de biliyorum :) Bana en çok hangi renk yakışır acaba bu anlattığım standartlara göre :)
Bir de bu saç rengi nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1149650
Merhaba arkadaşlar. Buğday teni bir bayanım. Kimilerine göre esmer denilebilir kimilerine göre beyaz tenli :) esasen buğday tenli :)
Tabi yaz geldi. İnşallah bir güzel de bronzlaşacağım. Bronzlaşmayı da çok sevdiğim için baya kara bir şey olacağım doğal olarak.
Gözlerim ise açık kahverengi. Neredeyse elaya yakın ama tam ela değil.
Uzun saçlarım var. Biraz da kahve tonlarında..
Gerçek saç rengim ise koyu kumral.
Bana kahve tonlarının çok yakıştığını düşünüyorum. Bronzlaştıktan sonra saçlarımı boyatmayı ya da boyamayı da düşünüyorum.
Fakat saç rengimin çok küllü, mat olmasını istemediğim gibi yağ parlağı gibi, ya da çizgi film karakteri gibi çok canlı bir saç rengi de istemiyorum. İstediğim şey hem yüzüme yakışacak beni canlı gösterecek. sempatikliğimi ortaya çıkardığı gibi biraz da cazibeli gösterecek bir saç rengi :)
Uzun lafın kısası kendime uygun tam saç rengini bulamıyorum..
Ama çikolata kahveyi düşündüm. Çok da kahve kahve olmak istemediğim için çikolata kahve ile küllü tonlarda bir saç boyasını mesela küllü kumral karıştırıp saçıma uygulasam nasıl bir sonuç elde ederim sizce? Bu şekil bir karışım uygulayan var mı saçlarına?
Tahminlerinizi ve önerilerinizi beklediğim gibi resim olarak da saç rengi önerileri alabilirim. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar :) Kuaförlerden öneri beklediğimde bana sarının her tonundan tutun siyahın her tonuna kadar sayıyorlar.. O boyaların mevcut olduğunu ben de biliyorum :) Bana en çok hangi renk yakışır acaba bu anlattığım standartlara göre :)
Bir de bu saç rengi nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1149650
Sanırım ten renklerımız aynı :) Ben acık bugday tenlılere cıkolata kahveyı cook yakıstırıyorum, resmen ınsanın yuzune can gelıyor :)
Koyu kumrallar da cok guzel ama hem sımdı hem bronzlasınca cıkolata kahve tonları daha hos durur bence :) Bu arada fotograftakı sac nasıl elde edılebılır acaba gercekten harıka duruyor :)
kızlar bu saç rengi nasıl? bu saç rengi nasıl elde edilir bilen var mı?
Eki Görüntüle 1150046
canım ben de sarı saçlıyım buğday tenliyim.Sarıdan çok sıkıldım acaba değiştirsem mi koyu saça geçiş mi yapsam diye düşünüyorum..yakışıp yakışmıcağı konusunda kararsızım.yıllardır sarı saçlı olduğum için belki yadırgayabilirim.fotodaki saç rengi çok hoş ben de kahve tonlarında olsun istiyorum saçım.sarı saçla makyaj yapmayınca yüzüm iyice soluk görünüyo.bir de 25 yaşındayım belki yaşı daha küçük gösterir diye de yapasım var çok kararsızım tekrar sarıya dönüş de zor off
sizdeki derdin aynısı bende de var buğday tenli yeşil gözlü ve yıllardır sarı saçlıyım biraz koyulaştırsam sarıları yüzümde saçım bir birini boğacak kahve yapsam çk sıradan siyah yapsam sırıtacak kızıl zaten itici yarın kuaföe gitmem gerek diplerim kulak hizama ulaşmak üzere bakımsızlıktan belediye zehirliyecek yakında beni.. saç rengi seçmek çok zor
Değişik bi renk yaparsan haber ver canım nasıl durmuş bakar yorum yaparız. Bn nişanlıma sordum platine devam et dedi sarı seviyom dedi maalesef boyatmaktan vazgeçtim
ay ne güzel işte riske girmiceksin....
benim dünkü saçım şu renk ti Eki Görüntüle 1157938 sonra bugün kuaföre randevu aldım biraz koyulaştırayım bıktım platinde diye, niyetimde şu renk vardı küllü açık kumral bu renk Eki Görüntüle 1157946 ama kuaför bu saç platinin üztüne çok yeşil olur dedi ve dore açık kumral yaptı işte bu Eki Görüntüle 1157949 öncekinden pek bi fark göremedim üstelik birazda beyazımsı kaldı belki bi kaç güne oturur inş. yaniyoksa yaşlı görünücem
evet kurtulamadım sarıdan :/ dünkü rengi buydu pek bişey fark etmedi anlayacağın,, demin eklentide çıkamış galiba Eki Görüntüle 1158002