Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buğday tenli siyah saçlıyım.
Ilk kez saçımı boyatacağım.
Ilk seferde bu işi kendim beceremeyeceğim için kuaförde boyatacağım.
Istediğim renk şubakır-kahve diye geçiyor)
Eki Görüntüle 181662
Eki Görüntüle 181638
yardımcı olabildimse ne mutlubirde şu videoya bakın isterseniz uzmandan öneriler
Buğday tenlilere hangi renk saçlar gider? - UZMANTV
arkadasın acıklamasına katılıyorum onn dısında bu tondaki sac renkleri beyaz tenlilere daha cok yakısıyor. acık renk fondoten kullanırsan olblr .s bende bugday tenliyim bi ara bakır yapmısdım yakısmısdı ama herkes kahve tonnu daha cok yakıstırıodu
Buğday tenli siyah saçlıyım.
Ilk kez saçımı boyatacağım.
Ilk seferde bu işi kendim beceremeyeceğim için kuaförde boyatacağım.
Istediğim renk şubakır-kahve diye geçiyor)
Eki Görüntüle 181662
Eki Görüntüle 181638
bence kendi sac rengin en yakısandır değiştirme
çook süper bi renkmiş yaaa
sonuçta hepsi kahve tonları biri daha kızıllı diğeri bakır renk sanırım bu ince farkı en iyi kuaförünüzle birlikte karar verirsiniz çünkü saçınızın durumu size gidecek saçı karar vermenizde yönlendirecektir güvendiğiniz bir kuaför olması çok önemli hem sizi yönlendirmesi hemde yapılan saçın iyi olması açısından umarım herşey güzel oluryakışmıştı diyorsan sorun yok:)
çünkü bu rengi çok beğendim.
kahverenginin çok yakışacağına nerdeyse eminim aslında ama kararsız kaldım.
aklım kahverengi tonlarından biri diyor.
kallbim:) bu rengi istiyor :)
sonuçta hepsi kahve tonları biri daha kızıllı diğeri bakır renk sanırım bu ince farkı en iyi kuaförünüzle birlikte karar verirsiniz çünkü saçınızın durumu size gidecek saçı karar vermenizde yönlendirecektir güvendiğiniz bir kuaför olması çok önemli hem sizi yönlendirmesi hemde yapılan saçın iyi olması açısından umarım herşey güzel olur
inşallah sevinen birilerini görmek forumlarda çok güzel oluyor en zor kısmı karar vermek zaten bazen ilk yapıldığı anda insan yadırgayabiliyor yada tam istediği gibi olmuyo ama renk oturdukça yada ikinci boyamada genelde güzel sonuç çıkıyor sevinçli paylaşımlarını bekliyoruzkolay gelsininşallah öyle olur.
dediğin gibi kuaförüm ne diyecek bakalım.
inşallah boyattıktan sonra sevinçle burda paylaşırım :)
beğendiğine sevindim ama acaba bana nasıl olacak
inşallah sevinen birilerini görmek forumlarda çok güzel oluyor en zor kısmı karar vermek zaten bazen ilk yapıldığı anda insan yadırgayabiliyor yada tam istediği gibi olmuyo ama renk oturdukça yada ikinci boyamada genelde güzel sonuç çıkıyor sevinçli paylaşımlarını bekliyoruzkolay gelsin
siyah saçlarımın bir tutamına şimdi kahverengi kına sürdüm beklicem bakalım siyahlığından eser kalcakmı
sonuçlar nasıl?
çok merak ettim .