• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tenli,siyah saçlıyım.Boya renginde tercihim ne olmalı ?

gul1305

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
46
0
86
37
Ankara
Buğday tenli siyah saçlıyım.
Ilk kez saçımı boyatacağım.
Ilk seferde bu işi kendim beceremeyeceğim için kuaförde boyatacağım.
Istediğim renk şu:(bakır-kahve diye geçiyor)

$tumblr_ljxx1o2nKJ1qdncvh.jpg
$3127.jpg

Son düzenleme:
arkadasın acıklamasına katılıyorum onn dısında bu tondaki sac renkleri beyaz tenlilere daha cok yakısıyor. acık renk fondoten kullanırsan olblr .s bende bugday tenliyim bi ara bakır yapmısdım yakısmısdı ama herkes kahve tonnu daha cok yakıstırıodu ;)

arkadasın acıklamasına katılıyorum onn dısında bu tondaki sac renkleri beyaz tenlilere daha cok yakısıyor. acık renk fondoten kullanırsan olblr .s bende bugday tenliyim bi ara bakır yapmısdım yakısmısdı ama herkes kahve tonnu daha cok yakıstırıodu ;)

yakışmıştı diyorsan sorun yok:)
çünkü bu rengi çok beğendim.
kahverenginin çok yakışacağına nerdeyse eminim aslında ama kararsız kaldım.
aklım kahverengi tonlarından biri diyor.
kallbim:) bu rengi istiyor :)

yakışmıştı diyorsan sorun yok:)
çünkü bu rengi çok beğendim.
kahverenginin çok yakışacağına nerdeyse eminim aslında ama kararsız kaldım.
aklım kahverengi tonlarından biri diyor.
kallbim:) bu rengi istiyor :)
sonuçta hepsi kahve tonları biri daha kızıllı diğeri bakır renk sanırım bu ince farkı en iyi kuaförünüzle birlikte karar verirsiniz çünkü saçınızın durumu size gidecek saçı karar vermenizde yönlendirecektir güvendiğiniz bir kuaför olması çok önemli hem sizi yönlendirmesi hemde yapılan saçın iyi olması açısından umarım herşey güzel olur:16:

sonuçta hepsi kahve tonları biri daha kızıllı diğeri bakır renk sanırım bu ince farkı en iyi kuaförünüzle birlikte karar verirsiniz çünkü saçınızın durumu size gidecek saçı karar vermenizde yönlendirecektir güvendiğiniz bir kuaför olması çok önemli hem sizi yönlendirmesi hemde yapılan saçın iyi olması açısından umarım herşey güzel olur:16:

inşallah öyle olur.
dediğin gibi kuaförüm ne diyecek bakalım.
inşallah boyattıktan sonra sevinçle burda paylaşırım :)

inşallah öyle olur.
dediğin gibi kuaförüm ne diyecek bakalım.
inşallah boyattıktan sonra sevinçle burda paylaşırım :)
inşallah:nazar: sevinen birilerini görmek forumlarda çok güzel oluyor :46:en zor kısmı karar vermek zaten :69:bazen ilk yapıldığı anda insan yadırgayabiliyor:34: yada tam istediği gibi olmuyo ama renk oturdukça yada ikinci boyamada genelde güzel sonuç çıkıyor :16:sevinçli paylaşımlarını bekliyoruz:40:kolay gelsin:71:

siyah saçlarımın bir tutamına şimdi kahverengi kına sürdüm beklicem bakalım siyahlığından eser kalcakmı

inşallah:nazar: sevinen birilerini görmek forumlarda çok güzel oluyor :46:en zor kısmı karar vermek zaten :69:bazen ilk yapıldığı anda insan yadırgayabiliyor:34: yada tam istediği gibi olmuyo ama renk oturdukça yada ikinci boyamada genelde güzel sonuç çıkıyor :16:sevinçli paylaşımlarını bekliyoruz:40:kolay gelsin:71:

sağolasın kötü de olsa dünyanın sonu değil ya napalım :)
ama inşallah kötü olmaz tabi :1:

bence boya değil gölge yaptırmalısın..ben de senin gibiyim..büyük ihtimal kaşların da siyah olmalı..
ben 12 sene denemediğim boya rengi kalmadı ve en son saç rengimi boyayla doğal rengine geri döndürüp üzerine gölge attırdım..keşke daha önce yapsaymışım diyorum..
siyah saçlı esmer kişiler için en güzel yol gölge...tek renk değil de 2 renkli saçlar...

Son düzenleme:
Back