Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tene yakışacak güzel bir koyu kızıl tonu?

Annabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
16
0
Saçlarımın orjinal rengi koyu kestane gibiydi. 1 ay kadar önce kızıl olma amacıyla gittiğim kuaför "ben bi karışım yapıcam" diyip iğrenç bi renk yapana kadar tabi. Saçlarımın şuanki rengi kumralla tarçın bakır arası bir şey, karanlıkta açık bakırımsı kahve güneşte de afedersiniz b.k rengi gibi oluyor iğrenç bir şey oldu. Şuna benziyor biraz:

Saçlarımı başından beri kızıl yapmak istiyordum zaten fakat çok beyaz tenli değilim, esmer de değilim buğday tenliyim. Bana yakışacak koyu bir kızıl tonu arıyorum ama hangi marka hangi renk alsam karar veremedim yarın boyıcam saçımı. Şu kutunun üzerindeki resim tam aradığım gibi aslında renk olarak:

Koyu fakat kızıl olduğu belli olan, siyah gibi durmayan aynı zamanda bana yakışacak bir renk arıyorum. Hangi marka hangi renk önerirsiniz?

eğer siyah gibi durmasın diyorsan kızıllık oranını arttırman lazım.. yani boyanın noktadan sonraki rakamı 6 değil de 66 falan olmalı.. hatta boyanın içine kırmızı yoğunlaştırıcı bulabilirsen kat.. igorada var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…