How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tene platin saç

• Konu Sahibi Konu Sahibi _irem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

_irem_

Ziyaretçi
Merhaba
Buğday tenliyim saçlarım koyu kahverengi saçlarımı platine boyamak istiyorum sizce nasıl durur ?

tamamını değil de balyaj şeklinde yaptırırsan süper olur bence

yıllarca kullandım canım platin sarısını hemde tamamen saçım platindi bende buğday tenliyim herkes ve kendim çok yakıştırıyordum ...........deli gibi gittim kahve yaptım şimdi tekrar platin olmaya çalışıyorum......hiç düşünme derim ilk başta gözüne tuhaf geliyor belki alışık olmadığın için ama sonra vazgeçilmiyo .........

tamamını değil de balyaj şeklinde yaptırırsan süper olur bence

yıllarca kullandım canım platin sarısını hemde tamamen saçım platindi bende buğday tenliyim herkes ve kendim çok yakıştırıyordum ...........deli gibi gittim kahve yaptım şimdi tekrar platin olmaya çalışıyorum......hiç düşünme derim ilk başta gözüne tuhaf geliyor belki alışık olmadığın için ama sonra vazgeçilmiyo .........

Teşekkürler yorumlarınız için. a.s.

açık sarı veya altın sarısı olabilir ama parlak sarı veya platin olmaz, gerçi asıl önemli olan kişinin kendine yakışacak tonu bulmasıdır, taşıyabilmesi önemlidir

Açık buğdayım eğer bulabilirsem resimlerimden koyarım :)

saçların koyuysa platin yapma ben koyu sarıydı saçım yaptım 3 senedir platin acısı çekiyorum saçım bi türlü düzelmedi bide platin beyaz tene uyuyor ancak gölgeli yaptırırsan yakışır buğday tene düz platin kullanmayın o yüzden
birde saçlarını yavaş yavaş açtırmanı tavsiye ederim hem saçın az yıpranır hemde sana yakışan tonu bulursun

Kızlar daha boyatamadım çoğu kişi yakışmıcağını söylüyor napcağımı bilemedim sizce boyatmalı mıyım.

Kızlar kuaförün yoğun isteğiyle sık aralıklarla röfle yaptırdım ama hala platin istiyorum bikaç hafta sonra gitcem bu seferde saçımı açıp platin röfle yapcaklar.Ama ben o aradaki kahve tonlarını beğenmedim "Blond me" adlı boyayı kullansam sizce saçım platin olur mu ve o kahverengiler nasıl durur ?

benim sacimda ust kismi platin alti biraz sari falan bende tam beyaz istiyorum nasil boya o platinmi

Bilmiyorum ki ama 4-5 tona kadar açıyor diyorlar bende merak ediyorum nasıl olduğunu.

Aman kızlar kendiniz daha önce deneyen yoksa boyayipta rezil etmeyn ben öyle demedm sonra yeşil kafa oldum dikkat edin bende platin rofle attrcam ama kuaför aryrm cunku her yer yapamyr dikkat edin saçnızdan olmayn

canım ben de aralarda platın röfle ıstıyorum oldumu yakıstımı resım koyarsan sevınıcem:) bıde benım tenım ne koyu nede acık bugday orta bısey resım eklermısın fıkır olsun banada bıde hayırlı olsun yenı sacın

Merhaba
Buğday tenliyim saçlarım koyu kahverengi saçlarımı platine boyamak istiyorum sizce nasıl durur ?

bence çok güzel durur canım.hiç durma git yaptır.hele teninde pürüzsüz ve tek renkse.mis gibi olur.
yakışacağına gerçekten inanıyorum
opuyorumnanaktan

Meryemkartal, eğer sen de buğday tenliysen röfle çok yakışır mesaj sayım 100 olmadığı şçşn resim koyamıyorum diğer yerlere de nası koyulcağını bilmiyorum.
shevvalimben, inşallah yakışır röfleyi saçımı açmak için kullandı bidahakine platine boyatcam.

Meryemkartal, eğer sen de buğday tenliysen röfle çok yakışır mesaj sayım 100 olmadığı şçşn resim koyamıyorum diğer yerlere de nası koyulcağını bilmiyorum.
shevvalimben, inşallah yakışır röfleyi saçımı açmak için kullandı bidahakine platine boyatcam.

canım bende buğday tenlıyım ama acık bugday orta buğday.. ben de cumartesı gunu altın sarısı röfle yaptırıcam resım koyarım senınkıde hayırlı olsun canım röflen nasıl bı renk oldu??:kedi:

Ay resim koyarmisiin bende boyatcmda seninkine bir bakım nasıl Durmuş :)

Back