- 28 Şubat 2012
- 2.679
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buğday tenliyim hafif bronz gibi ne renk saç renkleri yakışır ?? şuan saçım altın orta kumral ama fikirlerinize ihtiyacım var koyu rengemi çevirsem yoksa şuanki saç rengime bal köpüğü krepeli balyaj mı attırsam ??? lütfenn renk konusunda yardımcı olun :26::26::26:
Ben çok koyu olmayan kumrala kahveye bal köpüyü balyajı cuk oturmuş olarak nitelendırıyorum, ben bunu tercıh ederım, yaz da gelıyo oh mıs :)
şuanki saç rengim resimdekiyle hemen hemen aynı buna bal köpüğü krepeli balyaj nasıl durur :26:
Ben de buğday tenliyim kendi denneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim; buğday ten ara bi ton olduğu için keskin renklerle uyum sağlamıyor, siyah denemiştim hiç olmadı , kızıl da öyle hatta tenimdeki sarı, buğday tonla zıtlık yapıp çok kötü göründü diyebilirim. 6.0-7.1 karışımı güzel olmuştu ancak daha açık bi renk istiyorum. Altın parıltılı kumral yapmak istiyorum şimdi de yakışacağını en çok düşündüğüm renk. Saçımı iki kez açtırdığım için çok çok yıprandı ve kızıllıklardan hala kurtulamadım. Şimdi bal köpüğü soğan kabuğu karışımı bi renkle geziyorum hiç memnun değilim , saçımın kendini toparlamasını bekliyorum. Bi ay kadar sonra kuaföre altın kumral istiyorum diye gidicem ama hiç ümitli değilim istediğim renk yine olmıycak bu kızıllıklar gitmediği sürece, koyu yapmak da istemiyorum iyice boğuyor. İki arada kaldım. Önerileriniz varsa lütfen yazın. Saç rengi konusunda iyice karamsarlığa düştüm.
kızlar saç rengime karar verip boyattım orta altın kumral ve sıcak kahve bileşimi boyandı ortaya çok güzel bir renk çıktı ten rengimlede uyumlu oldu