Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tene ne renk saç rengi yakışır ?

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
kızlar buğday tenliyim hafif bronz gibi ne renk saç renkleri yakışır ?? şuan saçım altın orta kumral ama fikirlerinize ihtiyacım var koyu rengemi çevirsem yoksa şuanki saç rengime bal köpüğü krepeli balyaj mı attırsam ??? lütfenn renk konusunda yardımcı olun :26::26::26:

bende buğday tenliyim seninki gibi bronza yakın gibi bişey:KK1:saç rengime bende bu aralar acayip takmış durumdayım.bal köpüğü yaptırmak istiyordum ama dısarı cıktıgımda da maşallah herkeste aynı renk onun için o renkten vazgectim.şimdi köpük boyalara diktimgözümü .geçen senelerde de içerisinde hafif kızıllık bulunan kahveye boyatmıstım güzel olmustu ama aklım sarılarda kaldı:KK43::KK43::KK52:Eki Görüntüle 392576 $HCo25_5.jpg Eki Görüntüle 392574 $576553_311050798964474_100001786694200_753787_1897483427_n.jpg

alıntıdır'' Buğday Tenli Bayanlar ''

Daha çok kahve tonlardan kızıl kahve tonlarını boyatıp içinde kızıl ışıltılar olan tonlar seçmel idirler.Size uygun saç renkleri, açık kahve, altın sarısı ve açık kızıl tonlarıdır. Mahagoni, ateş kızılı, koyu kahve, patlıcan morunu deneyebilirsiniz.
takipte olucam bende.

şuanki saç rengim orta altın kumralın bir ton açığı kuaföre boyatırken öyle demiştim ama nerdeyse ten rengimle aynı gibi bi kaç ton koyusu ama makyajsız çok yorgun gibi gözüküyor bende sürekli makyajlı gezmek istemiyorum...bazı arkadaşlarımda güzel olmuş göz rengim açık kahve daha çok ortaya çıkmış diyor yani bazılarıda koyu yap bi kaç ton diyor... benim gibi ten rengine sahip olan arkadaşlar ne renkler tercih ediyor çok merak ettim:KK31::KK31::KK31:

aynen canım bende evde kendim boyamıstım ten rengimle aynı bi renk olsu acık kahve mi desem acık kestanemi ama aynı yüzümün rengiyle cok sıradan duruyo bilen biri anlatsa da bende faydalansam :KK52::KK52:

koyu renkde boğuyomuş gibi geliyo zaten bize siyah falan olmaz kestane rengi çok sıradan geliyor hafif sarılara doğru yöneliyorum oda olmuyor :26:

kızlar buğday tenliyim hafif bronz gibi ne renk saç renkleri yakışır ?? şuan saçım altın orta kumral ama fikirlerinize ihtiyacım var koyu rengemi çevirsem yoksa şuanki saç rengime bal köpüğü krepeli balyaj mı attırsam ??? lütfenn renk konusunda yardımcı olun :26::26::26:

Ben çok koyu olmayan kumrala kahveye bal köpüyü balyajı cuk oturmuş olarak nitelendırıyorum, ben bunu tercıh ederım, yaz da gelıyo oh mıs :)

Bana her şey yakışır programındaki şu modacı adam var,adını hatırlayamadım şimdi,buğday tenli bayanlara siyah da değil de koyu renkler yakışır dedi.yarışmacının saçları kızıl gibi bir şeydi teni de buğdaydı ona hitaben söyledi.

şuanki saç rengim resimdekiyle hemen hemen aynı buna bal köpüğü krepeli balyaj nasıl durur
:26::KK31:

Bence güzel olur, ben kuafor ve saç bakımında standarta zaman ayıramadıgımdan suan duz renk kullanıyorum evlenınce düşünüyorum bu tarz hareketli saç denemelerini mesela:)

aslında hareketli saçları kullanmak bana daha kolay geliyor ama ne biliyim iki renk olduğu zamanda saç renk tonu çok önemli oluyo hele de buğday bir tene sahip olunca :KK31:

kızlar saç rengime karar verip boyattım orta altın kumral ve sıcak kahve bileşimi boyandı ortaya çok güzel bir renk çıktı ten rengimlede uyumlu oldu

Ben de buğday tenliyim kendi denneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim; buğday ten ara bi ton olduğu için keskin renklerle uyum sağlamıyor, siyah denemiştim hiç olmadı , kızıl da öyle hatta tenimdeki sarı, buğday tonla zıtlık yapıp çok kötü göründü diyebilirim. 6.0-7.1 karışımı güzel olmuştu ancak daha açık bi renk istiyorum. Altın parıltılı kumral yapmak istiyorum şimdi de yakışacağını en çok düşündüğüm renk. Saçımı iki kez açtırdığım için çok çok yıprandı ve kızıllıklardan hala kurtulamadım. Şimdi bal köpüğü soğan kabuğu karışımı bi renkle geziyorum hiç memnun değilim , saçımın kendini toparlamasını bekliyorum. Bi ay kadar sonra kuaföre altın kumral istiyorum diye gidicem ama hiç ümitli değilim istediğim renk yine olmıycak bu kızıllıklar gitmediği sürece, koyu yapmak da istemiyorum iyice boğuyor. İki arada kaldım. Önerileriniz varsa lütfen yazın. Saç rengi konusunda iyice karamsarlığa düştüm.

Ben de buğday tenliyim kendi denneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim; buğday ten ara bi ton olduğu için keskin renklerle uyum sağlamıyor, siyah denemiştim hiç olmadı , kızıl da öyle hatta tenimdeki sarı, buğday tonla zıtlık yapıp çok kötü göründü diyebilirim. 6.0-7.1 karışımı güzel olmuştu ancak daha açık bi renk istiyorum. Altın parıltılı kumral yapmak istiyorum şimdi de yakışacağını en çok düşündüğüm renk. Saçımı iki kez açtırdığım için çok çok yıprandı ve kızıllıklardan hala kurtulamadım. Şimdi bal köpüğü soğan kabuğu karışımı bi renkle geziyorum hiç memnun değilim , saçımın kendini toparlamasını bekliyorum. Bi ay kadar sonra kuaföre altın kumral istiyorum diye gidicem ama hiç ümitli değilim istediğim renk yine olmıycak bu kızıllıklar gitmediği sürece, koyu yapmak da istemiyorum iyice boğuyor. İki arada kaldım. Önerileriniz varsa lütfen yazın. Saç rengi konusunda iyice karamsarlığa düştüm.

canım ben orta altın kumralla sıcak kahve karışımı kullanıyorum tek başına orta altın kumralda kullandım çok güzel yakışıyor şuan ki rengimden çok memnunum nerde oturuyorsun sana kuaför tavsiye edebilirim bu işin gerçekten uzmanı olan

kızlar saç rengime karar verip boyattım orta altın kumral ve sıcak kahve bileşimi boyandı ortaya çok güzel bir renk çıktı ten rengimlede uyumlu oldu

canım şuanki saçının resmini koyabilir misin acaba merak ettim. ben de buğday tenliyim ve renk arayışı içindeyim :KK50:

X