• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama buğday tene ne renk saç olur siyahtan çok sıkıldım :(

zeynep88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
97
0
98
Ankara
buğday tenliyim saçlarımda siyah ve çok sıkıldım ne renk tenimi açar yardım edermisiniz kızlar :(

al benden de o kadar...
siyah yaptığıma cok pişmanım... siyahtan dönebildiğinde bana da haber verir misin??
hiç fikrim yok nasıl kurtuşucam bu hatadan:( benım siyah boya...

benimki de siyahtı ve bana çok yakışıyordu ama ben sıkılmıştım..açıcıyla açtım ve şuan çok güzel bi kahverengi ama bu renge gelebilmesi için de 2 kere boyadım belli aralıklarla ve saçlarımı da kestirdim ve katları gitsin diye hem de sağlıklı olması için.. ve maskeler bakımlar felan hep yapıyorum gayet de sağlıklı şuanda :32::32::32:

açıcıyı aldım evde kendim açtım. çok bekletmedim zaten açıldı üzerine de boya yaptım şimdi sütlü kahve gibi bir renkk

iste böyle oldu $DSC07784.JPG

Ben kızıl,kırmızı,kumral,kahvenin açıklı koyulu tüm renklerini denedim

Nedense kendi saçımı özledim

Sıkılmış olabilirsin kahve yap çikolata kahve üzerine 3-4 tane balköpüğü balyaj attır

Şu an benim öyle

En azından saçını dönmen kolay olur.

ç,kolata kahvesi süper fikir ya :)) deniycem. acıcıdan korkuyrm ya ne çıkacağı belli deil die bakalım haberveririm sizede kızlar:))

benimki de siyahtı ve bana çok yakışıyordu ama ben sıkılmıştım..açıcıyla açtım ve şuan çok güzel bi kahverengi ama bu renge gelebilmesi için de 2 kere boyadım belli aralıklarla ve saçlarımı da kestirdim ve katları gitsin diye hem de sağlıklı olması için.. ve maskeler bakımlar felan hep yapıyorum gayet de sağlıklı şuanda :32::32::32:

açıcıyı aldım evde kendim açtım. çok bekletmedim zaten açıldı üzerine de boya yaptım şimdi sütlü kahve gibi bir renkk

iste böyle olduEki Görüntüle 224661

gerçekten çok hoş ve sağlıklı görünüo ya beyendim:)))

Canım, benimde saçım siyahtı. papatya suyuyla açtım rengini. ne tam sarı, ne çok koyu. çok doğal duruyor. ana renk açık kahverengi oluyo aralarda daha açık sarımsı renkler, güneşte zaten çok iyi görünüyor. tavsiye ederim.

canım denedimya bikere çk azaçabildim bikeresindede hiç açamadı sıcağada daha fazla dayanamdım bende vazgeçtim artık:)

ben kumralım..yıllardır kahverengi ve tonlarından skılmıştım.nazlı tolga varya fox un haber spikeri,kuaföre onun saç renginde istediğimi söyledim.aynısı olmasada benzetir dedim en azından..sonra son aylarda tv de sıkça gördüğüm bi renk yaptı saçıma..krapeli balyajmışş.dipleri kumral,aşağısı çok tatlı bi sarı..eğer nazlı tolganın saçını beğeniyorsanız kuaföre krepeli balyaj diye tarif edin iyi bişey çıkarır umarım:))

bende buğday tenliyim siyah yaptığımda çok koyu tenli gözüktüm ama yıllardır kızıl yapıyorum ve ten rengim okadar koyu durmuyo kızılda. ben çok memnunum 7 yıldır kızıl saçlıyım ve değiştirmeyi düşünmüyorum.

Back