slm kızlar saçlarımı kolestonun natural serisinden boyaları karıştırarak boyamıştım koyu bi renk şu an ve daha açık bi renk istiorum. buğday tene ne renkler gider? tavsiyeniz boya alıp boyamam mı yoksa kuaföre gidip direk saçlarımı teslim etmem mi :)
evet canım koleston köpükle bende boyadım ama koyu oldu tam renk tutmuyo benden söylemesi bide eğer fındık kabuğu istiyosan 15 dk bbeklet o zaman açık oluyooo canımm ben kuaförde çalıştım ordan biliyorum
evet canım koleston köpükle bende boyadım ama koyu oldu tam renk tutmuyo benden söylemesi bide eğer fındık kabuğu istiyosan 15 dk bbeklet o zaman açık oluyooo canımm ben kuaförde çalıştım ordan biliyorum
boyayı çok tutarsak koyulaşıo mu? ben renkte kızıllık istemiorum. palette de daha iyiymiş die duydum. başka bi konuda bi arkadaş deluxe serisinin 7.65iyle boyadım demiş. onda kızıllık olur mu yoksa garanti olsun die 7.0la karıştırıp mı yapaım
o zaman 7.65le 7.0ı karıştıraım. ya kuaföre gitmek isterim de normak boyayı 80e yaparım dedi. saçım biraz gürdür de :) e uzadı da organik de olsa 100der heralde