• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama buğday tene, dalgalı saça açık renk önerirsiniz?

bilkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
87
1
86
35
Konya
slm kızlar saçlarımı kolestonun natural serisinden boyaları karıştırarak boyamıştım koyu bi renk şu an ve daha açık bi renk istiorum. buğday tene ne renkler gider? tavsiyeniz boya alıp boyamam mı yoksa kuaföre gidip direk saçlarımı teslim etmem mi :)

Eklentiler

• $100_0819.jpg
    $100_0819.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
saçının rengi güzel ayrıca doğal duruyor... bence rengini değiştirme hem koyu renk daha genç gösterir :34:

aslında çevremde herkes bunu söylüo ama bazen bi an olur bi farklılık istersin ya ona ihtiyacım var sanırım şu an :)

kızlar yardım edin lütfennn. koleston 8.0 ile boyasam fındık kabuğu olur mu? koyu tutuyomuş galiba.

evet canım koleston köpükle bende boyadım ama koyu oldu tam renk tutmuyo benden söylemesi bide eğer fındık kabuğu istiyosan 15 dk bbeklet o zaman açık oluyooo canımm ben kuaförde çalıştım ordan biliyorum

evet canım koleston köpükle bende boyadım ama koyu oldu tam renk tutmuyo benden söylemesi bide eğer fındık kabuğu istiyosan 15 dk bbeklet o zaman açık oluyooo canımm ben kuaförde çalıştım ordan biliyorum

boyayı çok tutarsak koyulaşıo mu? ben renkte kızıllık istemiorum. palette de daha iyiymiş die duydum. başka bi konuda bi arkadaş deluxe serisinin 7.65iyle boyadım demiş. onda kızıllık olur mu yoksa garanti olsun die 7.0la karıştırıp mı yapaım

palettenin renkleri kolestona göre daha açık olur. 7.0la karıştırıp yap istersen daha garanti olur.ki imkanın varsa kuaförde oraganik boyalar kullanıyor saçı yakmıyor canım istersen kuaföre gidebilirsin

palettenin renkleri kolestona göre daha açık olur. 7.0la karıştırıp yap istersen daha garanti olur.ki imkanın varsa kuaförde oraganik boyalar kullanıyor saçı yakmıyor canım istersen kuaföre gidebilirsin

o zaman 7.65le 7.0ı karıştıraım. ya kuaföre gitmek isterim de normak boyayı 80e yaparım dedi. saçım biraz gürdür de :) e uzadı da :D organik de olsa 100der heralde

Back