Gebeliğe Hazırlık Bugday çimi suyu gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklenmediksurpriz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
29
1
16
40
Mrb arkadaslar ben uzun suredir evlat sahibi olmak istiyorum ve ne yaptiysak olmadi tesadufen duydugum ve sonrasinda arastirdim bir bilgiye ulastim bugday çimi suyu diye tamamen organikmis ve gebe kalmaya cok yardimci oluyormus erkeklerde ve kadinlarda sorunu gideriyomus aranizda bir bilgisi olan yada kullanan varmi lutfen cevaplayin

Mrb arkadaslar ben uzun suredir evlat sahibi olmak istiyorum ve ne yaptiysak olmadi tesadufen duydugum ve sonrasinda arastirdim bir bilgiye ulastim bugday çimi suyu diye tamamen organikmis ve gebe kalmaya cok yardimci oluyormus erkeklerde ve kadinlarda sorunu gideriyomus aranizda bir bilgisi olan yada kullanan varmi lutfen cevaplayin
Sanırım içen yok ben kendisini de bulamadım nerede satılıyor

Merhaba çim suyu üretimi yapıyorum. Tamamen organik toprak ve yerli tohum kullanarak. Uzun süredir evde ailem için yaptığım bu şifa suyunu ihtiyacı olanlar için üretime geçtim bilginize. sevgiler

Uzun zamandır evde ailem için yaptığım çim suyunu vakti ve bileğisin olmayanlar için üretmeye başladım. Lütfen İnstagram hesabımı inceleyin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back