• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugaboo fox / Silver Cross pionne / Anex Sport bebeğim için hangisi

Ihlamur_sokak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
332
479
103
37
İstanbul
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Yeni hamiş olarak aklım fikrim bebek eşyalarında, piyasada çeşitli bebek araçları var bilindiği üzere fakat beğendiğim yukarıda yazdığım. 3 araç var.
Kullanım amacımız ; gezmeyi, doğa içerisinde vakit geçirmeyi sevdiğimiz için taşlı yollara uygun, bagaj haznesi geniş, esnek ve bebeği çok sarsmayan bir araç. Anex Türkiye de yeni, görüntüsü çok güzel fakat herhangi bir parça sorununda tek bir yetkiliden parça beklemek riskli gibi geliyor ama kullanımı rahat ve çok şık duruyor.
Bugaboo fon için çok söylenecek bir şey bence gerçekten kullanımı mantıklı gibi ama aracı kullanıma hazır hale getirmek iç,n herşeyi extra almamız gerekiyor ve güncel fiyatı ortalam 12.o00-15.00otl arasına geliyor.
silver cross pionne special edition İngiltere nin eski bir markası ve herşeyi içerisinde bir set. Görüntüsü hoş kullanımı kolay gibi
Sizlere danışmak istediğim bu markalardan birini araştıran oldu mu ya da kullanıp deneyim sahibi olan var mı acaba?
Bu süreçte vereceğiniz cevaplar çok değerli ve şimdiden

Bugabo ya bakmıştım, diğerleri hakkinda bilgim yok fakat aşırı pahali buldum,birde bebek arabası şans işi.
Kızım 6 yaşında ona pahali travel sistemlerden almıştım(portbebe,anakucağı vs vardı) ve hiç kullanamadık asla oturmadı içinde. Kapatip acmak muhafaza etmekte ayrı bir problemdi. 1 sene slingle gezdikten sonra canıma tak edip en uygunlarından bir baston puset aldım ve bayılıyordu arabasına. Hatta kırıldı (ucuz birşeydi,sevmez diye düşünüp öyle almistim)yeniden gittim mothercare jive aldım,4 yaşına kadar kullandık.
Şimdi oğlum oldu,chicco liteway plus aldım anakucağıyla kullaniyorum şu an memnunum,size uymayabilir tabi bu model ama bence şimdiden almayın o kadar bir bütçe gözden çıkardıysaniz,bebekle deneyerek karar verip alın. Sevmezse pişman olursunuz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Çok çok teşekkür ederim✨ gerçekten doğru bebek arabası şans işi ve hayaller hayatlar diyorum biraz☺️ İlk bebek heyecanıyla bakıyoruz belki. Bebişlerinizle sağlıkla vakit geçirmeniz dileğiyle‍♀️

Back