bude berkayın dogğum hikayesi kızlarr anne oldum

Gözün aydın ve geçmiş olsun canım doğum hikayeni okurken çok duygulandım biran kendi doğumum geldi aklıma benim de bir ay oldu doğum yapalı bu arada benim oğlumun adıda BERKAY adaş oldular allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin canım:1hug:

maşallah canım allah bağışlasın... allah uzun, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir ömür versin.

canım arkadaşım..gördün mü bak bitti hamilelik:)şimdi yepyeni bir sayfaya başlıyorsunuz ailece..rabbim evladına hayırlı ömürler versin...çok sevindim..berkayı kokla bizim için..sevgiler....

ayy canım geçmiş olsuna.s..bebişin çok tatlı yaa maşallahallah analı babası,sağlıklı bir şekilde büyütsün inşallah...bu arada duygulandırdın benide tebrik ederim.bi an kendimide hayal ettim:çok üzgünüm:

maşallah canım,Allah analı babalı büyütsün...
Darısı tüm isteyen ve hamile olanların başına diyelim...

gozunuz aydin canim esini ve seni tebrik ediyorum bebeginiz cok seker tatli masallah
hayirli evlat olsun saglikli olsun
allah anali babali buyutsun insallah !!!

Ay Cnm Hungur Hungur Aglattin Beni 4 Ay öncesine Döndum Esim Hala Dibimde Ne Oldu Neden Agliyon Diye Soruyo Ama Aglamaktan Anlatamiyorum Gözun Aydin Gule Gule Buyut Oglunu Cnm

canım benım gozunaydın allah analı babalı buyutsun ıns. darısı bana ve tum ısteyenler ıns banada bırgun dogum hıkayemı yazamk nasıp olacakmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…