- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
kızlar pimapen pencerelerde 7-8 yıldır çıkarılmamış ve özdeşmiş olan etiketler nasıl çıkartılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni ev aldım.. 7-8 yıllık bina.. benden önceki canım hanfendi çıkartmamışÇok merak ettim neden çıkartmadınız onca süre?
Ciifleyen duymuştun süngerin sert kısmıyla , deneyin istersenizYeni ev aldım.. 7-8 yıllık bina.. benden önceki canım hanfendi çıkartmamış..
Sac kurutma makinasını üzerine tutun çıkar sıcak ütü yada tel ilekızlar pimapen pencerelerde 7-8 yıldır çıkarılmamış ve özdeşmiş olan etiketler nasıl çıkartılır?
Hiç asılacak gibi değil özdeşmiş resmen..jiletle kazınsa filan hem çok uğraştırılır hemde çizilir hep..Yapiskanlidir o asilsan cikmaz mi
Boğazım ağrıyo, güldürdün, canım yandı. Kim verecek bunun hesabını ?!?Sevenleri ayırmayın ..
Geçmiş olsunBoğazım ağrıyo, güldürdün, canım yandı. Kim verecek bunun hesabını ?!?![]()
Sağol, dimi hepimiz öğrenciyiz şunun şurasındaGeçmiş olsun, Alman usulü yapalım hesap işini
![]()
Jiletle bulaşık teli ile hafif hafif kazı çok bastırmadan 7-8 yıl çıkmadığı için güneşte çok etkili oluyor o kağıtların yapışmasında zor olur.Hiç asılacak gibi değil özdeşmiş resmen..jiletle kazınsa filan hem çok uğraştırılır hemde çizilir hep..