• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim salonum

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
kızlar ben yeni üye oldum. salonum hakkında fikirlerinizi bekliyorum.koltukları değiştirdim önceden mordu. sandalyelere bişey yapamadım daha. ip perde fon olarak siyah renk uygulamak istiyorum. sizlerdende acil yardım bekliyorum. $100_1274.webp$100_1273.webp

valla canım ben halını beğendim, diğerleri benm tarzım değil,keşke koltuğun kahve tonlarında olsaydı çok boğmuş siyah

mrhba
salonun çok tarzım değil,ama fikrimi söyleyeyim,koltuğun ve halın güzel,ama acilen sandalyelerinide siyah veya koltuğun bordosundan kaplatırsan daha uyumlu olur
lila ve bordo pek uymamış,fonun siyah güzel olur.eğer fonunu siyah yaparsan sandalyelerini mutlaka koltuğunun bordosundan yaparsan çok güzel durur.
güle güle otur:)

salonu değiştirmek istiyorum. Mesela koltuklar nasıl olmalı halıyı yeni aldım. tül yeni fonu nasıl yaptırmalıyım?$phoca_thumb_l_yenimobilya%20(13).webp$phoca_thumb_l_mob12.webp

canım, biz türklerin bir hatası var. ne güzelse onu alıyoruz evimize. hiç uyuma bakmıyoruz. bence öncelikle odanda kullanacağın renkleri belirle.
mesela bej ve mor kullanabilirsin ama sakın araya başka renk kullanmamalısın.
ya da bordo ve beyaz kullanabilirsin ama kesinlikle yine başka renk kullanmamalısın.

salonun ve evin tarzı olmalı. odanda en fazla iki renk kullan. bunların da tonlarıyla uyumlu eşyalar alabilirsin. mesela mor sandalyen varsa çok açık mor köşe minderi kullanabilirsin odanda. buarada eklediğin resimlerden en çok ilk koltuk takımını beğendim. hem rahat hem şık hem de çok modern. bej renk bi çok renkle uyar. tavsiye ederim.

canım, biz türklerin bir hatası var. ne güzelse onu alıyoruz evimize. hiç uyuma bakmıyoruz. bence öncelikle odanda kullanacağın renkleri belirle.
mesela bej ve mor kullanabilirsin ama sakın araya başka renk kullanmamalısın.
ya da bordo ve beyaz kullanabilirsin ama kesinlikle yine başka renk kullanmamalısın.

salonun ve evin tarzı olmalı. odanda en fazla iki renk kullan. bunların da tonlarıyla uyumlu eşyalar alabilirsin. mesela mor sandalyen varsa çok açık mor köşe minderi kullanabilirsin odanda. buarada eklediğin resimlerden en çok ilk koltuk takımını beğendim. hem rahat hem şık hem de çok modern. bej renk bi çok renkle uyar. tavsiye ederim.

tşk. ederim.fikirlerinizi değerlendireceğim.

bencede soldaki model daha hoş bu arada halına da bayıldım canım:46:

yeni masan bu değil sanırım
masanı beğendim bende değiştirmeye karar verdim masa ve konsol tarzı büfe arıyorum yemek takımımı koymak için var mı bana tavsiyen canım

Back
X