Nişan Buda Benim Nişan Bohçalarım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SariSekerim

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
157
2
296
İstanbul
kaydirigubbakcemile3 bakalım beğenecekmisiniz:kedi:

Eklentiler

• $bohça 9.jpg
    $bohça 9.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 111
  • $bohça 8.jpg
    $bohça 8.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 140
  • $bohça 7.jpg
    $bohça 7.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 135
  • $bohça 6.jpg
    $bohça 6.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 122
  • $bohça 5.jpg
    $bohça 5.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 123
kaydirigubbakcemile3 devamı

Eklentiler

• $bohça 4.jpg
    $bohça 4.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 109
  • $bohça 3.jpg
    $bohça 3.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 130
  • $bohça 2.jpg
    $bohça 2.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 160
  • $bohça 1.jpg
    $bohça 1.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 119
hem sana gelenler hm senin aldıkların canım dimi? maşşlahh pek zengin... :nazar:Allah tamamına erdirsin

canım maşallah ya... benimde nişanım var 1 ay sonra bohça filan bende yapıcam ama nerden başlaycağımı bilemiyorum..

damat dışında kayınvalide ve kayınbaba bohçası yaptın mı canım?

nişanda onlar bana ve aileme yaptı opuyorumnanaktan bizde düğünde ailesine yapıcaz ve kardeşlere kaydirigubbakcemile5 kayınvalidemin bohçası bayağı kabarık olceği kesin delikafadulden allahtan hazır çoğu diğer evli kardeşlere gömle çorap iç çamaşırı eşlerine bir gömlek kumaş iç çamaşırı çorap 1 tane havlu kaydirigubbakcemile3 ananeye çıkaralım diyor annem seccade namaz başörtüsü falan koyacakmışız hihoyyyt

evet bende yapıcam galiba evli br ablası var,anne+baba+damat... zor iş zor... seninkileri çok beğendim gerçekten eksiksiz ve kusursuz.. Allah tamamına erdirsin..

ay cok guzel yaaaaaaaaa ben halen nası yapıcam die dusunuom icine özel beşiktaş imzalı forması alıcam onun adına onu koyacağım orası kesin de :D degişiklik olsun ma baska bilmiom , sizin de arkada resimlerinizi gordum allah nazarlardan korusun masallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Back