Buda benim Ni$anda takacagim Takim

ben begendim elbise ve takilari uyumlu gorunuyor sac modelinide cok begendim mutluluklar dilerim cnm

hayırlı olsun canım, çok güzelmiş hepsi, elBisenin rengi çok güzel.. sağ taraftaki toka daha güzel sanki.. gerçi kuaför daha iyi Bilir, nişandan sonra da resimlerini koy.. saçına Başına da Bakalım =))

bebeişim nişanda takıları kız tarafımı takıyor sen mi aldın takıları
çok güzelmiş buarada güle güle kullan ayakkabıların fazla topuklu değil boyun kaç canım senin hem rahat olur böle

nisanlik elbisen .takilarin cok güzel hepsi .sacina da toka olarak tac da yababilirsin.ayakkabilarin bence iyi kim görecek altiinda .rahat olsun .bütün gece ayakta kalacaksin.bu sene bu renk cok moda,. akrabimizin kizi da ayni bu tarz almisti türkiyeden . sana da cok yakismis. sal da atabilirsin .sirtina sik bir sey olur..ya da kürklü bolera lar dan . nacizane fikrim.gülee güle giy

tskler kizlarrr, boyum 1,68, sözlümün ise 1,78. bu ayakkabiyla 1,73 felan oluyorum tam yani boyumuz...
bakalim kuaför ne takarsa onu yapariz canim... fazla abartiya gerek yok demi :)))

cnm o takilar sahte. altin degilki... pazardan aldim takiyorum, ha kiz takmis ha erkek tarafi fasrk etmez.... nisanda gerdanlik takacaklar zaten...

malesef nisan bozuldu
nisanlanmiyorum ((((
tskler herkese

canım kolyenin aynısını ben düğünümde takmıştım çok hoş duruyor hatta albümlere fotomu koymuştum...tıpkısının aynısı.küpelerim farklıydı benim..
nişanlığın aksesuarların çok güzeller canım tabiki sende öyle...

ayakkabıları değiştirme şansın varsa değiştir biraz daha taşlı abiye bişey düşünsen daha iyi olmaz mı

hımm çok yakışmış elbisen ayrıca çok şık...
takılarda eminim çok yakışmıştır saçınla süper olmuşsundur yada olacaksındır =))
ama ayakkabı konusunda aynı fikirde değilim canım tamam sadece ama bence o elbise altına giyilecek daha şık daha sade bir model olmalı...

Allah herşeyi güzel yüreğinin istediği gibi versin....Mutluluklar...

kıyafetin altından ayakkabı görünmüyorsa nasıl rahat ediyorsn öyle ol bence.ayrıca takılarda güzelmiş yaniiiii zemuszemus

canım üzüldüm yaa bunlarıda takamadığına ama maşallah herşeyi almışlar söz de de takıldığını bilmiodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…