Buda benim Ni$anda takacagim Takim

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Cok begenerek aldim dün :lepi: cok zarifff göz alici durduu vallaa

(SÖZÜ ATTIM KIZLAR ( )

Bu da takacagim Takim:

Tokalarim (hangisi olur bilemiyorum)

Sac modelimi böyle düsünüyorum, takilar yakisir sanirim opuyorumnanaktan

Ayakkabilarim, sade sectim rahat olsun diye

nasil buldunuz?

Son düzenleme:
elbise,takılar çok gzl ama cnm ayakkabıları değiştir derim,uyumlu olmamış çok sıradan kaçmış,daha abiye bir ayakkabı seç derim

Evet o kadar boncuklu, tüllü elbisenize, taşlı takı tokalarınıza bu ayakkabı fazla sade kaçmış. Ama siz beğendiyseniz ve rahat edecekseniz kullanın, malum böyle dönemlerde yeterince masraf yapılıyor, şimdi size kalkıp olmamış, değiştir diyemeyiz :)
Mutluluklar dilerim:asigim:

valla bulamadimki kizlar yaa..... hosuma giden baska ayakkabi olursa alirim..
ama zorr... simdi son bahar ayakkabilari geldi böyle abiye ayakkabilari satilmiyor burda... anca internetden almam lazim... TR deki gibi abiye ayakkabilar yok...
bi bakarim bosverin kim görücek :))) görünmüyor bile

Aaa evet sen Almanya'daymışsın farketmedim onu ben. Boşver o zaman imkanları zorlamaya hiç gerek yok, zaten görünmeyecek çok fazla dediğin gibi :1closedeyes:

mutluluklar dılerım..rengı cok hoş sızede yakısmıs..ayakkabıyıda dert etmeyın hem altta gorunmez hemde bulma stresıne gırmeyın ..gulen yuzunuz yeter ogun herseye bedeldır..

Aaa evet sen Almanya'daymışsın farketmedim onu ben. Boşver o zaman imkanları zorlamaya hiç gerek yok, zaten görünmeyecek çok fazla dediğin gibi :1closedeyes:

evet canim almanyadayim. elbiseyi alirken ayakkabisi aklima gelmedi o telasta iste... olsun ya hem o ayakkabilar rahat olmuyor... oynayamazdim... ve topugu cok az lazim bana... elbisenin kuyrugu yok oluyor yoksa...

zaten görünmicek hehe

mutluluklar dılerım..rengı cok hoş sızede yakısmıs..ayakkabıyıda dert etmeyın hem altta gorunmez hemde bulma stresıne gırmeyın ..gulen yuzunuz yeter ogun herseye bedeldır..

cok tsk ederimmm... yok dert etmiyorum zaten görünmicek

baska yorum yapan yokmu kizlar

takılar güzel ama ben de hiç beğenmedim ayakkabıları
mutluluklar...a.s.

Elbisenin rengi cok hos canim sanada cok yakismis...

Tokalarini ve sectigin sac modelini özelikle cok begendim.

Ayakabilarini deichmann´dan mi aldin kiz???kaydirigubbakcemile3

Mutluluklar dilerim tatlim...

Elbisenin rengi cok hos canim sanada cok yakismis...

Tokalarini ve sectigin sac modelini özelikle cok begendim.

Ayakabilarini deichmann´dan mi aldin kiz???kaydirigubbakcemile3

Mutluluklar dilerim tatlim...

haha evet deichmann dan
baska hicbiyerde bulamadim abiye ayakkabi yaa
C&A ya baktim ama onlarda hic rahat degildiii

haha evet deichmann dan
baska hicbiyerde bulamadim abiye ayakkabi yaa
C&A ya baktim ama onlarda hic rahat degildiii

haklisin canim dogru dürüst abiye ayakkabi yok. Genelde ince ve fazla topuklu oluyorlar onlada hic rahat edemezsin. Ben isyerinde oturdugum halde zorlaniyorum o ayakabilarlar birde nisanda butün gün ayaklarinin üzerinde duracaksin oynayacaksin. Ayaklarin yara bere icinde kalir ya...akannehir

Keske Türkiye´de baksaydin bi ayakabiya. Gerci elbisinide yeni aldiysan uyarmi uymazmi onu bilemezdin...

amaan bosver canimm ya, zaten altinda görünmicek bosver... süslü olsa nolcak...
tas yapistirabilirim yaniii kaydirigubbakcemile5 cook var öle yapistirici taslar... süsleriz napalim, yeterki RAHAT olsun. ayaklarim cok problemli... hemen yara oluyor altii.... cok topuklu giyemiyorum, ayaklarim tarakli bide.. SIKIYOr hemen..

böyle tassizda hoslar canim, hem madem görünmeyecek böyle kalsin daha iyi...opuyorumnanaktan

Bende rahatliktan yanayim zaten süslü püslü tasli seyleri pek sevmem klasik severim...

Sorma tatlim ya benimde öyle hemen yara oluyor. Ben babet giymegi bile yeglerim ama boyum kisa

Canım nişanlığın çok güzel, nerden aldın ?

Güle güle giy..Mutluluklar dilerim..Takıların da çok güzel..
Ama acaba o takılar, tokalar, elbisen de süslü zaten, acaba o tokaları takınca çok mu göz yorar ?
Sen bir deneyip bakarsın zaten beğenmezsen tokaları takmazsın, gözümde pek hepsini birden canlandıramadım şimdi..Ama herşey çok güzel maşşalah
Ayakkabıyı ben de yine sade ve farklı bir tarz düşünmeni öneririm..

istanbul 500 evler, BERRE dükkanindan aldim ablam... bu bir abiye. tarlatanla tamamladim
ayakkabi böle dursun bosver
tokaya gelincede bunu kuaförüm iyi bilir ona güveniyorum, tokalarimas orda bakar veya baska takar bakariz :)))
tsklerr

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…