valla bulamadimki kizlar yaa..... hosuma giden baska ayakkabi olursa alirim..
ama zorr... simdi son bahar ayakkabilari geldi böyle abiye ayakkabilari satilmiyor burda... anca internetden almam lazim... TR deki gibi abiye ayakkabilar yok...
bi bakarim bosverin kim görücek :))) görünmüyor bile
Aaa evet sen Almanya'daymışsın farketmedim onu ben. Boşver o zaman imkanları zorlamaya hiç gerek yok, zaten görünmeyecek çok fazla dediğin gibi :1closedeyes:
mutluluklar dılerım..rengı cok hoş sızede yakısmıs..ayakkabıyıda dert etmeyın hem altta gorunmez hemde bulma stresıne gırmeyın ..gulen yuzunuz yeter ogun herseye bedeldır..
takılar güzel ama ben de hiç beğenmedim ayakkabıları
mutluluklar...a.s.
Elbisenin rengi cok hos canim sanada cok yakismis...
Tokalarini ve sectigin sac modelini özelikle cok begendim.
Ayakabilarini deichmann´dan mi aldin kiz???kaydirigubbakcemile3
Mutluluklar dilerim tatlim...
haha evet deichmann dan
baska hicbiyerde bulamadim abiye ayakkabi yaa
C&A ya baktim ama onlarda hic rahat degildiii
haklisin canim dogru dürüst abiye ayakkabi yok. Genelde ince ve fazla topuklu oluyorlar onlada hic rahat edemezsin. Ben isyerinde oturdugum halde zorlaniyorum o ayakabilarlar birde nisanda butün gün ayaklarinin üzerinde duracaksin oynayacaksin. Ayaklarin yara bere icinde kalir ya...akannehir
Keske Türkiye´de baksaydin bi ayakabiya. Gerci elbisinide yeni aldiysan uyarmi uymazmi onu bilemezdin...
amaan bosver canimm ya, zaten altinda görünmicek bosver... süslü olsa nolcak...
tas yapistirabilirim yaniii kaydirigubbakcemile5 cook var öle yapistirici taslar... süsleriz napalim, yeterki RAHAT olsun. ayaklarim cok problemli... hemen yara oluyor altii.... cok topuklu giyemiyorum, ayaklarim tarakli bide.. SIKIYOr hemen..
Canım nişanlığın çok güzel, nerden aldın ?
Güle güle giy..Mutluluklar dilerim..Takıların da çok güzel..
Ama acaba o takılar, tokalar, elbisen de süslü zaten, acaba o tokaları takınca çok mu göz yorar ?
Sen bir deneyip bakarsın zaten beğenmezsen tokaları takmazsın, gözümde pek hepsini birden canlandıramadım şimdi..Ama herşey çok güzel maşşalah
Ayakkabıyı ben de yine sade ve farklı bir tarz düşünmeni öneririm..
böyle tassizda hoslar canim, hem madem görünmeyecek böyle kalsin daha iyi...opuyorumnanaktan
Bende rahatliktan yanayim zaten süslü püslü tasli seyleri pek sevmem klasik severim...
Sorma tatlim ya benimde öyle hemen yara oluyor. Ben babet giymegi bile yeglerim ama boyum kisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?