Buda benim küçük nişanım :))

ne zamnki nişanlandım haberi duysam içim burkulur ben görebilcekmiyim bugünleri bilmiyorum mucize gb........canım allah daim etsin inşallah çok yakışmızsınız...

ne zamnki nişanlandım haberi duysam içim burkulur ben görebilcekmiyim bugünleri bilmiyorum mucize gb........canım allah daim etsin inşallah çok yakışmızsınız...

Tabiki görürsün cnm inşallah büyüklerimizin bir lafı vardır kısmet için "ya küçük büyüyor, ya uzakta geliyor " kaydirigubbakcemile5
banada öyle geliyordu ve halada inanamıyorum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hele birde sevdiğin insanla olunca gözün hiçbir şeyi görmüyor çok daha büyük bir mutluluk

hayırlı olsun bitanem çok tatlı olmussun saç renginide ayrıca begendim..rabbim utandırmasın....dügün fotolarınıda bekleriz...

hayırlı olsun bitanem çok tatlı olmussun saç renginide ayrıca begendim..rabbim utandırmasın....dügün fotolarınıda bekleriz...

İnş. Teşekkür ederim cnm sağol saç rengimi çok sık değiştiriyorum aslında nişanda sarı düğünde siyah yapacam derdim ama kısmet ve o saçında tam olarak ne renk olduğunu bilmiyorum üstüste yapınca böyle bi renk çıktı işte ortaya :roflol:yerimseniben

Back