Buda benim küçük ama şirin evimmm :)

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba bebnde evimin resimlerini ekliyorum...
Salonum çok küçük malesef kaynanamla oturduktan sonra evin küçüklüğüne hiç bakmadan burayı buldum...
Kirasıda ucuz olduğu için borçlarımız bitene kadar burda duralım diyorum..Allah izin verirse önümüzdeki sene kendi evimizi alacağız..
Salonumun büyük gözükmesini istiyorum ama alan küçük olunca bi yerden bi yere koyamıyorsunuz..Oda boşken baya büyük gözüktü o yüzden koltuklarımıda büyük aldım hata yapıp...koltuk değil ama benimki daha doğrusu yap boz köşe takımı..İstersen köşe yapıyorsun istersen ayırabiliyorsun..
Bide mutfağımdaki kare masamı çıkarp yuvarlak masa koydum...Salonum küçük olduğu için bi kere denedim daralttı..
Sizce yuvarlakmı iyi duruyor yoksa karemii..
Yorumlarınızı bekliyorummm :)

Eklentiler

• $2013-03-26 14.29.02.webp
    $2013-03-26 14.29.02.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 489
  • $2013-03-26 14.29.19.webp
    $2013-03-26 14.29.19.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 548
  • $2013-03-26 14.29.37.webp
    $2013-03-26 14.29.37.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 406
  • $2013-03-26 14.30.16.webp
    $2013-03-26 14.30.16.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 432
  • $2013-03-26 14.32.15.webp
    $2013-03-26 14.32.15.webp
    15 KB · Görüntüleme: 397
  • $2013-03-26 14.32.49.webp
    $2013-03-26 14.32.49.webp
    14 KB · Görüntüleme: 464
  • $2013-03-26 14.34.44.webp
    $2013-03-26 14.34.44.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 390
  • $2013-03-26 14.35.07.webp
    $2013-03-26 14.35.07.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 352
  • $2013-03-26 14.35.29.webp
    $2013-03-26 14.35.29.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 406
  • $2013-03-26 14.34.54.webp
    $2013-03-26 14.34.54.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 387
  • $2012-07-30 14.09.27.webp
    $2012-07-30 14.09.27.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 379
valla canım salonunu çok beğendim:16::16: güle güle otur, küçük olsun ama sana ait olsun, yani sen yaşa içinde, mutlulukla yaşa inşallahhh:16::16::16:

canım çok şirin bi ev huzurlu olduktan sonra çulda otursa mutlu olur insan, ama evde huzur yoksa milyarlık mobilyalar ne işe yarar...hayırlı olsun canım...ama bana kızma nolur söylemeden geçemeyecem, ben koltuklarını pek sevmedim..
yani oturma kısımlarındaki çıkıntı hoş durmuyor, kılıf kaplaması da sanki kırışmış gibi nedense...
rengi de soluk gibi görünüyor...bide o ayrı koyduğun tekli parça orda emanet gibi durmuş...bence normal l şekliyle kullansan daha iyi olur...
keşke daha zarif bişey alsaydın, odayı baya kaplamış...
önemli olan senin beğenmen tabi güle güle kullan canım...

canım çok şirin bi ev huzurlu olduktan sonra çulda otursa mutlu olur insan, ama evde huzur yoksa milyarlık mobilyalar ne işe yarar...hayırlı olsun canım...ama bana kızma nolur söylemeden geçemeyecem, ben koltuklarını pek sevmedim..
yani oturma kısımlarındaki çıkıntı hoş durmuyor, kılıf kaplaması da sanki kırışmış gibi nedense...
rengi de soluk gibi görünüyor...bide o ayrı koyduğun tekli parça orda emanet gibi durmuş...bence normal l şekliyle kullansan daha iyi olur...
keşke daha zarif bişey alsaydın, odayı baya kaplamış...
önemli olan senin beğenmen tabi güle güle kullan canım...

canım onun yanında normalde sehbası oluyor...sorma yaaa işte öyle bi anda almış bulunduk bi çare bulucaz artık..Anlamadım niye kırıştı...canım salonum küçük bi çare bulamadım kafayı yicem o yüzden..

canım onun yanında normalde sehbası oluyor...sorma yaaa işte öyle bi anda almış bulunduk bi çare bulucaz artık..Anlamadım niye kırıştı...canım salonum küçük bi çare bulamadım kafayı yicem o yüzden..

canım çok takarsan stres olursun aynen benim gibi :)
benim evde okadar küçük ki, kibrit kutusundan hallice :)
3 tane odası var ama odalar maşallah çocuk odası gibi minnak minnak :)
salon diye döşediğim odada inan misafir geldiğinde çay servisi yapamıyorum, sağa sola çarpıp çayları dökecem diye :) mutfak desen minicik,
oturma odamda önceden maksi takım vardı, mecbur onları birine sattım ve iki tane üçlü kanepe aldım :( hatta kanepeleri kolları olmayanlardan aldım yerden tasarruf işte :) bir cm lik yer bile önemli oldu valla benim için :)
idareten kullanıyorum bakalım, köşe koltuk sevmiyorum ben çok kullanışsız geliyor...
neyse üzülme canım almışsın artık iade edemeyeceğine göre mecbur kullanacaksın...
mutfak masan yuvarlak pek kullanışlı olmaz canım o dediğin diktörtgenmiydi onu kullan bence benimkide dikdörtgen memnunum ben...daha düzgün duruyor sandalyeler faln yakışıyor çevresine...
salona fazla takma kafanı, ufak evet ama şık üzülme...
kaynana yanında oturmaktan bin kat iyidir dimi canım? :)
şükret boşver takma gerisini...bacaklarını uzat eşinle bi çay demle için ohh mis :) ev küçükmüş salon darmış yok koltuklar hantalmış kime ne :)
keyfime bakarım de valla :)

canım çok takarsan stres olursun aynen benim gibi :)
benim evde okadar küçük ki, kibrit kutusundan hallice :)
3 tane odası var ama odalar maşallah çocuk odası gibi minnak minnak :)
salon diye döşediğim odada inan misafir geldiğinde çay servisi yapamıyorum, sağa sola çarpıp çayları dökecem diye :) mutfak desen minicik,
oturma odamda önceden maksi takım vardı, mecbur onları birine sattım ve iki tane üçlü kanepe aldım :( hatta kanepeleri kolları olmayanlardan aldım yerden tasarruf işte :) bir cm lik yer bile önemli oldu valla benim için :)
idareten kullanıyorum bakalım, köşe koltuk sevmiyorum ben çok kullanışsız geliyor...
neyse üzülme canım almışsın artık iade edemeyeceğine göre mecbur kullanacaksın...
mutfak masan yuvarlak pek kullanışlı olmaz canım o dediğin diktörtgenmiydi onu kullan bence benimkide dikdörtgen memnunum ben...daha düzgün duruyor sandalyeler faln yakışıyor çevresine...
salona fazla takma kafanı, ufak evet ama şık üzülme...
kaynana yanında oturmaktan bin kat iyidir dimi canım? :)
şükret boşver takma gerisini...bacaklarını uzat eşinle bi çay demle için ohh mis :) ev küçükmüş salon darmış yok koltuklar hantalmış kime ne :)
keyfime bakarım de valla :)

Ay canım güldürdün beni yaaa :)) Aynen bende küçücük evde bi gün yuvarlanıcam :)) Benim mutfağım açık tam kapının girişinde msa öyle bi ev yapmşlarki :) O yüzden yuvarlakmı güzel duruyo karemi bilememiştim aldım öyle..He valla huzurum var çok şükür yayla gibi evim olsa ne olcak..Atmı koşturcam :)

Eviniz çok şirin :16:
Dikdörtgen masa daha cok yakısmıs..Rabbim huzur ile oturmak nasip etsin :16:

Ay canım güldürdün beni yaaa :)) Aynen bende küçücük evde bi gün yuvarlanıcam :)) Benim mutfağım açık tam kapının girişinde msa öyle bi ev yapmşlarki :) O yüzden yuvarlakmı güzel duruyo karemi bilememiştim aldım öyle..He valla huzurum var çok şükür yayla gibi evim olsa ne olcak..Atmı koşturcam :)

kadının birine demişler ki, (ayşe olsun ismi)
AYY AYŞEEE, KOCAN DA PEK ÇİRKİNMİŞ, NE DEMEYE VARDIN SEN BU ADAMA demişler...oda demiş ki
AMAAANN OLSUN, BABAMIN EVİNDE ODA YOKTU :60:
durum bu yani canım..huzurun olsun eşinle boşver büyükmüş küçükmüş genişmiş darmış...:)
takma bunları şükret allaha, otur keyfine bak...:52:

kadının birine demişler ki, (ayşe olsun ismi)
AYY AYŞEEE, KOCAN DA PEK ÇİRKİNMİŞ, NE DEMEYE VARDIN SEN BU ADAMA demişler...oda demiş ki
AMAAANN OLSUN, BABAMIN EVİNDE ODA YOKTU :60:
durum bu yani canım..huzurun olsun eşinle boşver büyükmüş küçükmüş genişmiş darmış...:)
takma bunları şükret allaha, otur keyfine bak...:52:

Doğru söylüyosun valla canım.Allah huzurumuzu eksik etmesinde gerisini boşverelim.Çok şükür evimiz barkımız var,yemek yiyebileceğimiz bir soframız var :)

güle güle otur canım azıcık aşım ağrısız başım de gayet de şirinmiş daha ilerde daha iyileri de olur eşyayı d acok takma zaten önce ev al sonra eşya zamanla alınır..

Eviniz çok şirin maşallah, benimde evim ufacık tefecik, mutfağım bir damlacık arada bende daralıyorum ama şükür diyorum önemli olan huzur.. Bir şey dikkatimi çekti, pencerelerde tül perde yok.. yatak odanızda gece yattığınızda gökyüzünü görebiliyor musunuz??? eğer öyleyse ne güzel... tam hayalimdeki şey... çünkü ben pencereden baktığımda kafamı 90 derece yukarı kaldırmadan gökyüzünü göremiyorum, karşımdaki binalar çok yakın ve yüksek:((( bu konudan çok muzdaribim... şöyle evimin karşısı müsait olsa perdeler sonuna kadar açık olsa, alabildiğinde gökyüzünü görebilsem..... belki bir gün inşallah... mutlulukla huzurla otur evinde inşallah..

Küçük evet ama bir o kadar da sıcak şirin bir ev.. (: Nasılsa kiracısın fazla takma kendi evinizi alırken daha dikkatli olursunuz işte buda size örnek olmuş olur..Eşyaları da ilerde değiştirirsiniz ev ev üstünde olmaz der büyükler gerçekten doğru 2 oda olsun senin olsun buna da şükür demek lazım Allah her zaman daha iyisini verir o zaman size.. (: Yuvarlak masa evin küçük olmasından dolayı sırıtmamış dikdörtgen tabi ki daha iyi ama odan küçük o yüzden yuvarlak diyorum bende canım eşinle güle güle oturun..

küçük olsun ama senin olsun canım evin güzel ne kadar küçük desen bile salonundaki köşe takımını bozamdan direk l şeklinde dizebilirsen daha hoş durur ve masanı kare olanı koy derin yuvarlak masa olmamış gibi bunların dışında tertemiz bir ev güle güle otur içinde canım:34:

Back
X