Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Buda benim kinaligim!

Yorumlar icin tskler arkadaslar,

Posetcayi; keske alinti yapmasaydin altina not olarak yazmistim.. adminle gorus ne yap ama sildir o resmi.. cunku alintilar yuzunden google'a cankiz yazdiginda resimlerim cikiyor.

Posetcayi; keske alinti yapmasaydin altina not olarak yazmistim.. adminle gorus ne yap ama sildir o resmi.. cunku alintilar yuzunden google'a cankiz yazdiginda resimlerim cikiyor.

anlamadım madem rahatsızsınız neden resim koydunuz
nasıl bakıp yorum yapacaktık ki

ben anladım bu resim konusunu da senin egondaki sorunu anlayamadım neyse hakkında hayırlı

Resim konusunu anladiysan sorun nedir? hem seni ilgilendirmeyen bir seye neden mudahele ediyorsun onu anlamadim? Arkadasim fazla uzatma bence, hakkini helal et seninde hakkinda hayirlisi olsun. konu kapansin

cnm topik yöneticisine söyledim sagolsun resmi sildii..
benden tavsiye bidaha resim koyarken yüzünü gizle:)
dalgınlıklaaaa resimle birlikte alıntı yapılabiliyor kimi zaman:)

Son düzenleme:
cnm topik yöneticisine söyledim sagolsun resmi sildii..
benden tavsiye bidaha resim koyarken yüzünü gizle:)
dalgınlıklaaaa resimle birlikte alıntı yapılabiliyor kimi zaman:)

posetcay Allah razi olsun ya.. gercekten alintilar yuzunden nette resimler kaliyo hos olmuyor:)
Cok sukur anlayis gostermisler bari silmisler.. evet yuzumu artik gizliyorum :)) cok saoll cok

posetcay Allah razi olsun ya.. gercekten alintilar yuzunden nette resimler kaliyo hos olmuyor:)
Cok sukur anlayis gostermisler bari silmisler.. evet yuzumu artik gizliyorum :)) cok saoll cok

nedemek cnm senin konun senin resmin:)rahatsız olduysan kaldırılması en güzeli :)
neyse bidakine dikatli olursan böle seni sıkıntıya sokmaz:)
düğün alışverişinde kolaylıklar diliyorum cnmm hayırlıı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…