Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Buda benim kinaligim!

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
Merhabalarr,,

Gelinlik yorumlarini aldim, bakalim kinaligimi nasil bulacaksiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Moralin bozulmasın canım ama, çok kötü, özellikle alt kısmı, eğerki üstünde oynama imkanın varsa, altını çok sadeleştir. Renk başlı başına can alıcı, elbisedeki katlamalar fazlasıyla göz yorucu, etek kısmından şeritler berbat, hiç beğenmedim

yorumun icin tskler, alttaki seritleri mi iptal edeyim canim?

canım her kızın hayalleri mutlaka bunlar ama.. bana açıkçası aşırı abartılı geldi.. abartı da değil de.. arkadaşın da dediği gibi göz yörücü.. daha sade ve şık bir model olabilirdi.. hele o kurdalye gibi topuz gibi duran öndeki şeyler hiç hoş durmamış..
yine de zevkler ve renkler tartışılmaz tabi de .. madem paylaştın.. iyi ve kötü yorumlara açık olman lazım dimş

bende begenmedm cok canlı cafcaflı bencede bıraz sadelestır ustundekı serıtler le kurdele falan bırlesınce cok acaip bır durus ya değiştir yada sadelestr derım

yorumun icin tskler, alttaki seritleri mi iptal edeyim canim?

Eğerki bu model ve renkte kararlıysan, üst kısmı güzel, alt kısmını tamamen iptal ettir, düz belden aşağıya inecek, kabarık olmayan şekilde yaptır.

Ama başka modelede bakarım diyorsan, kesinlikle daha abartısız, rengide çok şatavatlı dikkat çekmeyen bir ton olsun derim ben.

canim yorumlara acik olmasam paylasmam degil mi? Sizden fikir almak icin
paylastim. Yani bi kac degisiklikler yapabilirim.. Seritleri alsam daha sade durur degil mi?

cnm herşeyi çok güzel ama o sarkan kurdale çok kabaaa bence orayı hemen çıkar:) kurdalenin bronşunuda çıkar ön kırmıda arkadaki gibi büzsünler bide etegindeki tül 1 kat şeklinde ya onuda 4-5 kat şeklinde yapsan işte ozaman şahane olur rengi falan çok güzell:)

Son düzenleme:
bende begenmedm cok canlı cafcaflı bencede bıraz sadelestır ustundekı serıtler le kurdele falan bırlesınce cok acaip bır durus ya değiştir yada sadelestr derım

canim rengi resimde goruldugu gibi degil, cok cirtlak cikmis regi ama goruldugunde daha
koyu. Rengine yanilmayin, ama alttaki seriti iptal edebilirim.

rengi goruldugu gibi degil daha koyu ama fotoda oyle cikmis. Alt kisminda sadece
seritlerini iptal edebilirim. Bel altindaki gorunen kabariklik ust kismina bagli yani onu degistirme imkanim yok. Ayrica o gorunen kurdale degil onun ortasina cicek konulacakti
bende tas islemesi koydurdum anlayacagin

renk begendim .dedigin gibi parlamıs biraz ama güzel bence.
alttaki katlamalı şeyler olmamis.tül olsa sadece daha cok yakısır sanırım.
bende kınalık bakıorum ama kırmızı balık modeli.istanbulda uygun nereden kiralayabilirim bilen varmı acaba

tsk ederim canimm.. seridini cikartcam.. baska kisimla oynayamam

cnm bak çok iyi olmadı ama böle olsa daha sade ve güzel duryorrrr...ama herşekilde kına gecesi güzel olcaksın cnm yüzünün güzelligi yeter:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben rengini beğendim.tabiki cafcaflı bir renk olacak,o günün yıldızı sensin, ışıl ışıl, gösterişli olması gereken sensin.kıyafetin üst kısmını beğendim ama altını mutlaka düzelttirmelisin.kesinlikle o şeritler çıkmalı.ama onun dışında nasıl düzelteceğine dair bir fikir gelmiyor aklıma

Boyun, endamın çok güzel, giydiğin elbiseyi çok iyi taşıyorsun üzerinde ama ben bir elbisenin üstü süslüyse altının daha sade altı gösterişliyse de üstünün sade olması gerektiğini düşünüyorum. Senin elbisin de o kadar çok ayrıntı var ki detaylardan sen görünmüyorsun bile, özellikle alt kısmındaki o pilemsi katlar perde gibi duruyor lütfen yanlıs anlama ve bozulma fikirlerimize önem veridiğin için yazmak istedim, üzerinde oynama imkanın varsa biraz sadeleştirmeye çalış o ayrıntılar dışında renk güzel ve sana da yakışmış o renk.

cnm bak çok iyi olmadı ama böle olsa daha sade ve güzel duryorrrr...ama herşekilde kına gecesi güzel olcaksın cnm yüzünün güzelligi yeter:)
]

Evet gordum bu kez cok sade olmus gibime geldi.. tasli islemeyi almam gibime geliyor.. bu arada anneme citlattim ben seridini iptal etcem diye annem kizdi ya.. modelini niye bozacaksin birbirini tamamlamis diyo. bu arada tesekkur ederim o senin guzelligin.. verdigin fikir icin saol.. ama rica etsem fotoyu kaldira bilirmisin?

Tesekkur ederim canimm rengini bende begenerek aldim aslinda gul kurusunu alacaktim o rengi yoktu, seritler icinde bilmiyorum kafam karisti iyice ya.. anneme fikirden bahsettim kizdi modelini bozarsin diye

Tesekkur ederim o senin guzelligin.. bi elbisenin ustu susluyse altinin daha sade olmasini soylemissin.. gelinlik modelleri bolumunde gelinligimi koydum.. senin dedigin gibi ustu suslu alti sade.. cogu kisi begenmedi birde sen bak istersen nasil duruyo.. yok canim estafurullah yanlis anlamam fikirleriniz icin burdayim zaten. Sanirim alttaki seritleri alsam yeterli olacak tabi annemi ikna edebilirsemmm

ayyyyyyyyy cnm ya alıntı yapma demişsin kusura bakma görmedim onuuuu keşke msj atsaydım resmiiyalnız silemiyorum cnmmmm msj düzenleme kısmı yokkkk

kınalık seçimin cidden çok kötü olmuş..
zevkler tabıkı o yuzden bısey dıyeemıyorum içine sinmişse güle güle giy.

ama dıkkatımı bısey cektı : bır arkadaşa gelinliğin kapali halını anlatabıılmek ıcın kınalıgını örnek göstermişsin cnm ama bu içten olan cepken de kotu duruyor ozellıkle omuz ve göğüs kısmı cok kotu durmuş burda ..

gelınlıgının altında ki küpürler varya cok şık o kumaşın bıraz sadesınden ince küpürlü bir kumaş ile iç cepken yaptırmıs olsan sankı daha zarif olur ustelık cepken olduguda sırıtmaz .

demek ıstedıgımı anlatamadım aslında mesela bak su modelde güpürler sık ve gelınlıkle butunleşmiş buna benzer bişey ..
Eki Görüntüle 165287

buda farklı bır modelı

bence rengi hoş :) daha koyusu demişsin gerçi ama ben bu halinide sevdim, ki zaten parlak kumaş olduğu için rengi mutlaka farklı çıkacaktır..

bende kabarık sevmeyenlerdenim aslında ama sen seviyosunki bunu almışsın :) bu yüzden kabarıklığı iyi kötü birşey diyemem, sen buraya fikir almak için koymuşsun ama gelen yorumların baştan aşağı değiştirmen için gelmesi beni şaşırttı..

şimdi gelelim benim yorumlarıma :)

üst kısmı biraz pot durmuşgöğüs kısmının üstünde, o tam oturursa güzel duracak, içine giydiğin çamaşırla alakalı birşeyde olabilir bunun sebebi neyse işte o kısım oturdumu üstü çok şık olacak..

alta gelirsek 2 tane kurdele gibi sarkan kısmı iptal edersen alt kısımda hallolur, yani onlar sonradan tutturulmuş gibi duruyo hemde göz yoruyo..

alttaki tül kısım yerine belinden aşağı doğru büzülerek inen kumaş devam etse çok şık olurdu kıyafetin, fakat sadece şeritleri iptal ettiğin zamanda gayet güzel olacaksın :)

son olarak ne giyersen giy kına gecende en mutlu en güzel sen olacaksın :) nişanımda banada bisürü eleştiri geldi kıyafetim için, kimseyi dinlemeyip istediğimi giydim ve sonrasında herkes bayıldı kıyafetime, yani sen gönlünü ferah tut, ayrı bi ışıltı geiyo insanın üstüne böyle günlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…