Moralin bozulmasın canım ama, çok kötü, özellikle alt kısmı, eğerki üstünde oynama imkanın varsa, altını çok sadeleştir. Renk başlı başına can alıcı, elbisedeki katlamalar fazlasıyla göz yorucu, etek kısmından şeritler berbat, hiç beğenmedim
yorumun icin tskler, alttaki seritleri mi iptal edeyim canim?
canım her kızın hayalleri mutlaka bunlar ama.. bana açıkçası aşırı abartılı geldi.. abartı da değil de.. arkadaşın da dediği gibi göz yörücü.. daha sade ve şık bir model olabilirdi.. hele o kurdalye gibi topuz gibi duran öndeki şeyler hiç hoş durmamış..
yine de zevkler ve renkler tartışılmaz tabi de .. madem paylaştın.. iyi ve kötü yorumlara açık olman lazım dimş
bende begenmedm cok canlı cafcaflı bencede bıraz sadelestır ustundekı serıtler le kurdele falan bırlesınce cok acaip bır durus ya değiştir yada sadelestr derım
Eğerki bu model ve renkte kararlıysan, üst kısmı güzel, alt kısmını tamamen iptal ettir, düz belden aşağıya inecek, kabarık olmayan şekilde yaptır.
Ama başka modelede bakarım diyorsan, kesinlikle daha abartısız, rengide çok şatavatlı dikkat çekmeyen bir ton olsun derim ben.
cnm herşeyi çok güzel ama o sarkan kurdale çok kabaaa bence orayı hemen çıkar:) kurdalenin bronşunuda çıkar ön kırmıda arkadaki gibi büzsünler bide etegindeki tül 1 kat şeklinde ya onuda 4-5 kat şeklinde yapsan işte ozaman şahane olur rengi falan çok güzell:)
cnm bak çok iyi olmadı ama böle olsa daha sade ve güzel duryorrrr...ama herşekilde kına gecesi güzel olcaksın cnm yüzünün güzelligi yeter:)
]
ben rengini beğendim.tabiki cafcaflı bir renk olacak,o günün yıldızı sensin, ışıl ışıl, gösterişli olması gereken sensin.kıyafetin üst kısmını beğendim ama altını mutlaka düzelttirmelisin.kesinlikle o şeritler çıkmalı.ama onun dışında nasıl düzelteceğine dair bir fikir gelmiyor aklıma
Boyun, endamın çok güzel, giydiğin elbiseyi çok iyi taşıyorsun üzerinde ama ben bir elbisenin üstü süslüyse altının daha sade altı gösterişliyse de üstünün sade olması gerektiğini düşünüyorum. Senin elbisin de o kadar çok ayrıntı var ki detaylardan sen görünmüyorsun bile, özellikle alt kısmındaki o pilemsi katlar perde gibi duruyor lütfen yanlıs anlama ve bozulma fikirlerimize önem veridiğin için yazmak istedim, üzerinde oynama imkanın varsa biraz sadeleştirmeye çalış o ayrıntılar dışında renk güzel ve sana da yakışmış o renk.
Evet gordum bu kez cok sade olmus gibime geldi.. tasli islemeyi almam gibime geliyor.. bu arada anneme citlattim ben seridini iptal etcem diye annem kizdi ya.. modelini niye bozacaksin birbirini tamamlamis diyo. bu arada tesekkur ederim o senin guzelligin.. verdigin fikir icin saol.. ama rica etsem fotoyu kaldira bilirmisin?
Tesekkur ederim canimm rengini bende begenerek aldim aslinda gul kurusunu alacaktim o rengi yoktu, seritler icinde bilmiyorum kafam karisti iyice ya.. anneme fikirden bahsettim kizdi modelini bozarsin diye
Tesekkur ederim o senin guzelligin.. bi elbisenin ustu susluyse altinin daha sade olmasini soylemissin.. gelinlik modelleri bolumunde gelinligimi koydum.. senin dedigin gibi ustu suslu alti sade.. cogu kisi begenmedi birde sen bak istersen nasil duruyo.. yok canim estafurullah yanlis anlamam fikirleriniz icin burdayim zaten. Sanirim alttaki seritleri alsam yeterli olacak tabi annemi ikna edebilirsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?