Buda Benim hikayem AMERİKAN hst.hk.

erz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
10
3
45
Merhaba bende hikayemi ve hayal kırıklığımı anlatmak istedim.Belki birilerine yaraım dokunur.Erzurumda ikamet ediyorum eşimden dolayı.Eylülün 6 sında tüp bebek için start verdik.Bizde nedensiz infertilite var.Erzurum dan kalktık ve Amerikan hst.gittik. Eşim işyerinden zorlanarakta olsa 1 ay izin aldı tabi bende bir sürü sıkıntı.Ama hiçbirini takmadık.Tedavi başladı herşey yolundaydı 16 yumurta 9 birinci kalite 3 adet iyi kalite embriyo ve yerleştirilen 2 embriyo.Buraya kadar sorun yok.Fakat erzuruma dönünce test günü kanamam başladı.Ben olmadı diye üzülmete fırsat bulamadan betahcg düşükte olsa pozitif çıktı.Hemen amerikan hst ni aradım fakat bana dış gebelik,kötü giden iç gebelik,yada gebelik herşey olabilir dendi.değer durmadan sağlıksız bir şekilde yükseldi ve malum hastane beni 1 kez bile arayıp sormadı.burdaki dr umun kapısına dayandım.psikolojim zaten oladı diye bozulmuştu ki şimdide kendi sağılığım bozulmak üzereydi.yaklaşık 5 milyar masraf edip gittiğim hastane beni arayıp sormadı bile maddi zarar en son konu ya kaybolan umutlarım onları çaldılar.Şimdi kürtaj mı olucam düşük mü yapıcam bunları düşünmekten uyuyamıyorum.Ve size tek bir tavsiyem var tüp bebek merkezinizi iyi seçin.Umutlarınızı çaldırmayın.

çok geçmiş olsun canım hayret amerikan hastanesi arayıp sormadı haa gerçi dr lar böle hayatım peşine düşmüyorlar kii zaten sen ilgilenip kendin arayıp sorarsan sana cevap verebiliyorlar bunlar böle benim dr bana test yap pozitif yada negatif ara ona göre plan yaparız demişti benimki ilgilendi ama şu gün gel bugün ara dedi aramasam belki benimkilerde aramayabilirlerdi senin şanssızlığın başka şehirde olmanmışşş allah kolaylık versin umarım kürtaja gerek kalmazzz ve kendiliğinden hamiş kalırsın bir daha ki sefere .
tüp bebek sonrası kendiliğnden hamile kalmak sık görülen bir olay çünkiii tekrar geçmiş olsunnn allah kolayık versin

cok gecmis olsun
tup bebek merkezlerini mantara benzetiyorum artık sayı artıkca kalitelerini dusuryorlar magduriyetler gun gectikce artıyor hasta sayısı azalmıyor artıyor buna guvenip bizi umursamıyorlar
bu yasananların azalması dilegiyle

canım çok geçmıi ols aynı konudan çoğu muzdarıp malesef ben de son denememı çamlca medıcanada old bende hastalandım tabı yanı olumsuzdu bene aramazlar dıye düşünürken doktorum aradı üzüldüğünü söledı ve benı konuşmak için çagırdı eşim ve ben şaşaırdık çunk daha önce arayan soran yoktu..........canım inş toparlarsın ve iyi bı merkez buklursun
ama benım aklıma takılan senın emrıyoların çokmuş dondurulmuşun yok mu................dondurmuş olmaları gerek.............öle olursa tadavın daha rahat olur..............rabbım yardıncın ols dua ile................

Bende amerikan hast 3 kez tüp bebek denedim ama herseferinde arayip sonucu sordular onlar için pozitif olmasi önemli
sonrasinda senin çabalar sarfetmen gerekiyor

canim rabbim yardincin olsun
erzurumda gidebileceğin prof dr varsa onunla görüş
senin sağliğin herşeyden önemli

ARKADAŞIM SANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN... HASTANENİN BU İLGİSİZLİĞİNİ ANLAM VEREMEDİM DİYEMEYECEĞİM... ÇÜNKÜ tüp bebek tedavisi çoğu hastanede parasal bir sektör ...
Bizleri hasta gibi değil yürüyen euro yada dolar olarak gören vicdansiz insanlardan allahim bizleri esirgesin, korusun...
Allahim bizleri içinde allah korkuusu olan, yalansiz, dolansiz çikarsiz doktor ve hastanelerle karşilastirsin...

Çok teşekkür ederim dilekleriniz için çok şükür kürtaja gerek kalmadı düşük yapıyorum.yaşadığım yerde tüp bebek merkezi varken iyisi olsun diye gittiğim merkezden bunu beklemiyordum.sonuçta dış gebelik olsaydı hata onlarındı ama onu bile öğrenmek için aramadılat.hastalarına verdikleri önem bu kadar demekki.

X