Merhaba bende hikayemi ve hayal kırıklığımı anlatmak istedim.Belki birilerine yaraım dokunur.Erzurumda ikamet ediyorum eşimden dolayı.Eylülün 6 sında tüp bebek için start verdik.Bizde nedensiz infertilite var.Erzurum dan kalktık ve Amerikan hst.gittik. Eşim işyerinden zorlanarakta olsa 1 ay izin aldı tabi bende bir sürü sıkıntı.Ama hiçbirini takmadık.Tedavi başladı herşey yolundaydı 16 yumurta 9 birinci kalite 3 adet iyi kalite embriyo ve yerleştirilen 2 embriyo.Buraya kadar sorun yok.Fakat erzuruma dönünce test günü kanamam başladı.Ben olmadı diye üzülmete fırsat bulamadan betahcg düşükte olsa pozitif çıktı.Hemen amerikan hst ni aradım fakat bana dış gebelik,kötü giden iç gebelik,yada gebelik herşey olabilir dendi.değer durmadan sağlıksız bir şekilde yükseldi ve malum hastane beni 1 kez bile arayıp sormadı.burdaki dr umun kapısına dayandım.psikolojim zaten oladı diye bozulmuştu ki şimdide kendi sağılığım bozulmak üzereydi.yaklaşık 5 milyar masraf edip gittiğim hastane beni arayıp sormadı bile maddi zarar en son konu ya kaybolan umutlarım onları çaldılar.Şimdi kürtaj mı olucam düşük mü yapıcam bunları düşünmekten uyuyamıyorum.Ve size tek bir tavsiyem var tüp bebek merkezinizi iyi seçin.Umutlarınızı çaldırmayın.