• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Buda benim gelinlik ayakkbım...

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.770
121
413
İstanbul
Birgün burada paylaşacağım hiç aklıma gelmezdi...
3473.jpg
[/url][/IMG]
3478.jpg
[/url][/IMG]

:103: bayıldım çok güzelmiş platform olması açısından çok rahat olur sizin için. güle güle giyin :118:

:103: bayıldım çok güzelmiş platform olması açısından çok rahat olur sizin için. güle güle giyin :118:

Platform diyince baya ürkütücü geliyor kulağa ama yürümede sıkıntı yaşamadım umarım sorunsuz atlatırım nikahımı...

cok guzelmis cnm, hayirli olsun...

Teşekkür ederim...

inşallah gönlünüzden geçtiği şekilde bir düğün yaşarsınız. çünkü ben heyecandan hiç anlamadım geldi geçti videodan izleyince anlıyorum şimdi şimdi. platform ayakkabılar daha rahattır en azından ben daha rahat ediyorum :114:

inşallah gönlünüzden geçtiği şekilde bir düğün yaşarsınız. çünkü ben heyecandan hiç anlamadım geldi geçti videodan izleyince anlıyorum şimdi şimdi. platform ayakkabılar daha rahattır en azından ben daha rahat ediyorum :114:

Benim nikah olacak ama nikahtan sonra gideceğim yerde yine rahat olması gerekcek, İnşaAllah istediğimiz gibi oluruz. Heyecanlanıyor insan...

Benim nikah olacak ama nikahtan sonra gideceğim yerde yine rahat olması gerekcek, İnşaAllah istediğimiz gibi oluruz. Heyecanlanıyor insan...

heyecanlanamz mı insan ya bizler yani çok kız küçüklüğünden beri gelin olmak için hayal kurarız :114: güzel heyecanlar bunlar keşke insan hep böyle güzel şeyler için heyecanlansa :118:

Sade ve şık bir seçim olmuş Platform ayakkbılar daha rahattır emin olun.

Şimdiden tebrik ediyorum mutluluklar.

gülle gülle mutlulukla giy canim cok zarif ve hos bir ayakabi...

Bakiyorumda neredeyse hepinizin ayakabisi ne kadar topuklu ya ben asla rahat edemem bunlarlar....

Boyumda kisa napcam bilmem...

gülle gülle mutlulukla giy canim cok zarif ve hos bir ayakabi...

Bakiyorumda neredeyse hepinizin ayakabisi ne kadar topuklu ya ben asla rahat edemem bunlarlar....

Boyumda kisa napcam bilmem...

Normalde topuklu ayakkabı giyen biri değilim ama çok rahatsız olan sivri burun ve sivri topuklarıda giydim çok şükür problem yaşamdım. Bunlarında rahat olacağını düşünüyorum, ayrıca aradaki boy farkınıda kapatmak istiyorum biraz :))

Back