Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pronovias modeli benimde aklımda o kaldı ama san patrick modeli üzerinde daha fazla duruyorum artık en çok beğenilen hangisi olursa onda karar kılıcam nekadar fazla gelinliğe bakarsam o kadar kararsızlaşıyorum :44:
1. modeli beğendim çünkü benim gelinliğime çok benziyor:) ben de pronovias rima modelini diktirmiştim belim ince olduğu için basenden itibaren genişledi tabi çok geniş istemedim, gayet güzel oldu
kuyruklu gelinlikler için genel bişey diyemem ben de ama, en yakın arkadaşım bendn 1 yıl önce evlendi, onun gelinliği kuyrukluydu, hemde öyle çok uzun bir kuyruk da değildi, ama düğünde hiç rahat edemedi, devamlı etek toplama modundaydı çünkü herkes bastı üzerine, çok sinir bozucu bişey
benm de hep aklımda kuyruklu gelinlikler vardı; onu öyle görünce vazgeçmiştim. benm aldığım gelinlikte de kuyruk vardı yarım metre filandı herlade, onu balon eteklerde olduğu gibi biraz toplattık çok da hoş oldu.
ama hayalinde illaki kuyruklu gelinlik varsa onu seç, içinde kalmasın
artık bu hafta diktirmek için bi yer bulmam gerek 1.modelde kararımı verdim gibi san patrick eire modeli
avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz modaevi var mı?