Buda benim dükkan :)(Parfüm,Kıyafet,Makyaj Ürünleri)

zamanında çektiğim bir fotoğraf bunlara ek şuan flowerbomb ve givenvyh play de var tabi hepsini tükettim birazını anneme berdim elimde kalanlar son ml ler ne kadar parfüm manyağıyım anla artık

tamam tamam ya ayır içim gitti vallahi guccinin parfümlerini de çok seviyorum 50ml lik falan gelirse özelden bildir bana tabi indirimli fiyatını :))) ikisini bir gönderirsin olur mu ?

Canım bu fırsat hayatta kaçmaz.. Gucci envy me 100 ml var.. birde Gucci Rush veya Gucci Rush 2 var onlar 75 ml canım..O zaman Narciso'yu sana ayırdım. bende parfüm manyağıyım orjinal parfüm koleksiyonum var : )

Kızlarrr son 1 adet Narciso Rodriguez for Her EDP kaldı..Yetişen alır diyelim o zaman

Siyah şişesinden hala 3 tane mevcut..

Son düzenleme:

yok yok onlar değilde gucci guilty gucci by gucci falan olabilir

yok yok onlar değilde gucci guilty gucci by gucci falan olabilir

Onlar yokmuş canım.. Elie le saab falanda var düşünenler olursa..Versace bright crystal ve crystal noir de var..Chanel'in çoğu var. DKNY be delicious var yeşil şişesi..

212 sexy de var..

Son düzenleme:
Onlar yokmuş canım.. Elie le saab falanda var düşünenler olursa..Versace bright crystal ve crystal noir de var..Chanel'in çoğu var. DKNY be delicious var yeşil şişesi..

212 sexy de var..

dkny gold ve ya chanelin 50 ml hangi parfümleri var almışken iki alayım diyorum madem bu fırsat kaçmaz :)

dkny gold ve ya chanelin 50 ml hangi parfümleri var almışken iki alayım diyorum madem bu fırsat kaçmaz :)

Canım Chaneller de de 50 ml yok hepsi 100 : ) çoğu var coco mademioselle,chance,coco noir,allure..dkny gold yokmuş canım.. bitek be delicious yeşil olan var.

Narciso'lar bitmek üzeree ilgilenen acil ulaşsın..

Narciso'lar bitmek üzeree ilgilenen acil ulaşsın..

Şu yazdıklarınız bile konunuzu kapatmak için başlı başına sebeptir.

Sıfır parfüm satışı hatta ithalatı, sizde vergisiz kazanç yolundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…