kuru kafalı elbiseyi istiyorum beeen
Merhaba arkadaşlar elime geçtikçe kullanmadığım az kullanılmış ürünlerimi satışa çıkaracağım. Şimdilik bunlarla başlıyorum.
Calvin Klein Beauty EDP Parfüm (100 ml fakat ben sanırım bir 10 ml kullandım.)
Normalde en uygun parfüm sitesinde bile 50 ml fiyatı 119 TL'den başladığı için yaklaşık 85-90 mllik fiyatını 99 TL yapıyorum.
Eki Görüntüle 1009159
Bu lacivert renginde klasik bir üst. 1 kez giydim ama bana büyük olduğu için giyemiyorum artık. Tahminimce M-L beden giyen bir hanıma uygun olacaktır.
FİYAT: 5 TL
Eki Görüntüle 1009160
Bunlarda elbiselerim. Tanesi 5 TL
Kurukafalı olan S bedendir sadece 1 kez giydim onuda. Mini bir elbisedir.
Eki Görüntüle 1009163
Siyah yakaları altın rengi zımba süslü olan elbise M beden giyen birine uygundur. Çok mini değil boya göre diz üstü veya diz hizasında değişebilir.
Eki Görüntüle 1009161
Buda yaklaşık 2-3 kez kullandığım Loreal Vollume Million Lashes rimelim. 10 TLye satıyorum.
Eki Görüntüle 1009164
tabi cınım 5 dk engelindeyim yazıcam 2 dk sürmezGerçekten istiyorsan özelden görüşelim canım
Siyah elbisenin yanındaki çanta guzel mis :) iyi satışlar :)
Siyah yakaları altın rengi zımba süslü olan elbiseyi istiyorum cnm senin boyun kaç acaba
Boyum 165 canım dizimin üstüne geliyor elbiseİlgileniyorsan öm ile ulaşıp detayları konusabiliriz
Kurukafalı olan S bedendir sadece 1 kez giydim onuda. Mini bir elbisedir.
Eki Görüntüle 1009163
tabi cınım 5 dk engelindeyim yazıcam 2 dk sürmez
Siyah yakaları altın rengi zımba süslü olan elbise M beden giyen birine uygundur. Çok mini değil boya göre diz üstü veya diz hizasında değişebilir.
Eki Görüntüle 1009161
Ürünlerle ilgilenen hiç yok mu?
32dd beden nasıl oluyor cnm
Normal giydiğin beden ne ona göre cevap vereyim canım?
80 cnm ama 75 de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?