bebeğinle kaç saat sonra ilgilenebildin?
yani yataktan kalkabildin mi hemen? ya da sana verdiklerinde emzirirken sorun oldu mu?
kişisel temizliğini kendin yapabildin mi?
çok soru sordum ama kusura bakma
Allah analı babalı büyütsün
bebegını saglıkla buyut ıhslhhh..benımde dogumum 15 temmuz spınal sezeryan ıstıyorum ama cok korkuyourm her an aklımdaıhlshhhh hayırlısıyla dogururum yazını okuyunca rahatladım bıraz ıhslhhh benımde sen gıbı kolay gecer dogumum
yanımda annem vardı ilk emzirmeyi hemsireler yaptırıyo sonra alışıyosun taamamen doğrulamıyosun ilk gün yatarak emziriyosun.özel hastanede doğum yaptım çok ilgilendiler çok memnunum.yataktan ilk gece kaldırıyolar saten bir iki adım atıp tekrar yattım.ertesi gece normal yürüyordum tabi tamamen doğrulmadan.ilk tuvaletime hemşireler götürdü yalnız gidemiyosun sonra hep kendim gittim.korkulacak bişey yok o kadarda kötü değil yani.tabi bünye meselesi.RABBİM SİZLERİDE BİRAN ÖNCE SAĞLIKLA KURTULMAYI NASİP ETSİN...
Ayy çok güzell..Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin..bende evliyim 2,5 senelik henüz...inşallah bana da nasip olur bir melek..:)
sağol canımmm.
az evvel hemşire bi arkadaşımla konuştum. 10 kere doğursam sezeryan isterim yine dedi. ilk doğum normalmiş. hem zor olmuş, hem d eo kadar kan kaybetmiş ki 20 gün yatmışkocası bakmış bebeğe de kendine de.
ikinci sezeryanmış. sabah girmiş, akşam yürümüş.ertsi gün evinde yemek yapmış hatta.
şans meselesi herhalde...
16 mayıs günü sezeryanla kızım dünyaya geldi.doğumum çok kolay geçti ALLAH'IMA şükürler olsun.pek anlatılcak bişey yok ama kısaca başımdan geçenleri anlatayım.p.tesi günü sabah erkenden kalktık.kahaltımızı yaptık işlerimizi yaptık.doğuma gitmeden önce bile iş yaptım(çok komik ya)o halimi görmeniz lazım sanki doğurcak oln ben değilim.saat 13.30 gibi evden cıktık.doğum 16.00 da.hastaneye vardık işlemlerim yapıldı yatış yaptık.doğumhaneye indik hazırlıklar başladı.bir yandan serum bir yandan sorular soruyolar.ne olduğumu anlamadan ameliyat haneye girdik.hiç korkmadım nedense içime bi rahatlık geldi...belden aşağı uğuşturulma iştedim genel anestezi almadım.iğneler vuruldu.hemen bacaklarım uğuştu.sonra doğuma başlandı vee şimdi biraz zorlancaksın dediler karnıma bastırıldı lok diye bişey cıktı.vee minik kuşum ağlamaya başladı çok güzeldi.sonra bende bir titreme başaladı kan kaybındanmış iki saat falan sürdü.tam 17.00 da kızım doğdu bende yarım saat sonra odaya cıktım herşey 40 dk.sürdü.şimdi 24 günlük oldu bebeğim ameliyat yerindende pek sorun yaşamadım 3.gün ayaktaydım.RABBİM HERKESE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN...
============================
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... hayirli olsun tekrar bebisin....
Allah analı babalı büyütsün.Spinal anestezide beldenmi iğne vuruluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?