Buda benim doğumum..

usare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
45
2
36
Sakarya
16 mayıs günü sezeryanla kızım dünyaya geldi.doğumum çok kolay geçti ALLAH'IMA şükürler olsun.pek anlatılcak bişey yok ama kısaca başımdan geçenleri anlatayım.p.tesi günü sabah erkenden kalktık.kahaltımızı yaptık işlerimizi yaptık.doğuma gitmeden önce bile iş yaptım(çok komik ya)o halimi görmeniz lazım sanki doğurcak oln ben değilim.saat 13.30 gibi evden cıktık.doğum 16.00 da.hastaneye vardık işlemlerim yapıldı yatış yaptık.doğumhaneye indik hazırlıklar başladı.bir yandan serum bir yandan sorular soruyolar.ne olduğumu anlamadan ameliyat haneye girdik.hiç korkmadım nedense içime bi rahatlık geldi...belden aşağı uğuşturulma iştedim genel anestezi almadım.iğneler vuruldu.hemen bacaklarım uğuştu.sonra doğuma başlandı vee şimdi biraz zorlancaksın dediler karnıma bastırıldı lok diye bişey cıktı.vee minik kuşum ağlamaya başladı çok güzeldi.sonra bende bir titreme başaladı kan kaybındanmış iki saat falan sürdü.tam 17.00 da kızım doğdu bende yarım saat sonra odaya cıktım herşey 40 dk.sürdü.şimdi 24 günlük oldu bebeğim ameliyat yerindende pek sorun yaşamadım 3.gün ayaktaydım.RABBİM HERKESE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN...

Ayy çok güzell..Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin..bende evliyim 2,5 senelik henüz...inşallah bana da nasip olur bir melek..:)

bebeğinle kaç saat sonra ilgilenebildin?
yani yataktan kalkabildin mi hemen? ya da sana verdiklerinde emzirirken sorun oldu mu?
kişisel temizliğini kendin yapabildin mi?

çok soru sordum ama kusura bakma

Allah analı babalı büyütsün

bebegını saglıkla buyut ıhslhhh..benımde dogumum 15 temmuz spınal sezeryan ıstıyorum ama cok korkuyourm her an aklımda ıhlshhhh hayırlısıyla dogururum yazını okuyunca rahatladım bıraz ıhslhhh benımde sen gıbı kolay gecer dogumum

yanımda annem vardı ilk emzirmeyi hemsireler yaptırıyo sonra alışıyosun taamamen doğrulamıyosun ilk gün yatarak emziriyosun.özel hastanede doğum yaptım çok ilgilendiler çok memnunum.yataktan ilk gece kaldırıyolar saten bir iki adım atıp tekrar yattım.ertesi gece normal yürüyordum tabi tamamen doğrulmadan.ilk tuvaletime hemşireler götürdü yalnız gidemiyosun sonra hep kendim gittim.korkulacak bişey yok o kadarda kötü değil yani.tabi bünye meselesi.RABBİM SİZLERİDE BİRAN ÖNCE SAĞLIKLA KURTULMAYI NASİP ETSİN...

korkma canım bol bol dua.bence genel alma saten anesteziyi üzerinden atması zor onda.saten hiç hissetmiyosun sadece dokunduklarını duyuyosun.biraz bastırıyolar lok diye cıkıveriyo içinde büyük bi boşluk oluyo sonra bitti.biraz ağrı oluyo baş ağrısına dayanan herkes dayanır...rabbim sağlıcakla kurtarsın...

sağol canımmm.
az evvel hemşire bi arkadaşımla konuştum. 10 kere doğursam sezeryan isterim yine dedi. ilk doğum normalmiş. hem zor olmuş, hem d eo kadar kan kaybetmiş ki 20 gün yatmışkocası bakmış bebeğe de kendine de.
ikinci sezeryanmış. sabah girmiş, akşam yürümüş.ertsi gün evinde yemek yapmış hatta.

şans meselesi herhalde...

Ayy çok güzell..Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin..bende evliyim 2,5 senelik henüz...inşallah bana da nasip olur bir melek..:)

saolasın RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bende 4.yılımda bebğimi kucağıma aldım.tam zamanında oldu bebğim bence doya doya gezdik eşimle herşeyi yaşadıık...

===========================
merhaba Türkmengelini,

vallah hemsirelerde artik sezeryan yaptirirsa gerisini düsün demi , benim teyzemin iki gelinide hemsire - birinin 2 , digerininde 3 cocugu var - dogumlari hepsi sezeryan yaptirdi. Teyzemin kendi kizida ilkini normal yapti, ikinciyi ise sezeryan istemis. Ilk dogumu baya zor olmus, o yüzden ikinciyi sezeryan istemis.

Allah herkese hayirli ve kolay dogum nasip etsin...sevgiler selamlar

============================

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... hayirli olsun tekrar bebisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…