• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim derdim

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
144
23
318
Artvin
daha öncede konu açtım ama pek bi verim alamadım lütfen yardım edin acil ihtiyacım var

arkadaşlar cahillğime verin ama ben msn imi açamıyorum bir araştırdımki msn kapanmış.bana gelen maillere bakacaktım epeydir girmemiştim ne yaptıysam olmadı outlock mudur nedir o çıkıyor karşıma kaydol diyor tel istiyor korktum açıkçası telimi pc ye yazmaya yazarsam birşey olurumu ve diyelimki kaydoldum eski msn hesabımlamı kaydolcam yoksa yeni bir hesaplamı ayrıca eski mesajlarıma nerden ulaşıcam
lütfen teknik donanıma sahip arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler

daha öncede konu açtım ama pek bi verim alamadım lütfen yardım edin acil ihtiyacım var

arkadaşlar cahillğime verin ama ben msn imi açamıyorum bir araştırdımki msn kapanmış.bana gelen maillere bakacaktım epeydir girmemiştim ne yaptıysam olmadı outlock mudur nedir o çıkıyor karşıma kaydol diyor tel istiyor korktum açıkçası telimi pc ye yazmaya yazarsam birşey olurumu ve diyelimki kaydoldum eski msn hesabımlamı kaydolcam yoksa yeni bir hesaplamı ayrıca eski mesajlarıma nerden ulaşıcam
lütfen teknik donanıma sahip arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler

google a sign in yaz bas ona sonra çıkan yere email ni ve şifreni yaz e postalarına bakabilirsin öyle :34: eski adresini şifreni biliyosan bu dediğimi yap yeni alırsan sana faydası olmaz e mail lerine bakamazsın

Outlook.com da çıkan yere mailini ve şifreni yaz canım giriyor.. Eski maillerine de ulaşırsın.

ben galiba şifremi unuttum unutmuşsam ne yapmamlazım ki zahmet edip cevaplayan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler

Back