Buda benim Chia tohumu deneyimim :))

Alyam2021

💐💐💐
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
713
572
Günlerdir bunu araştırıyorum sonunda Dün chia tohumunu aldım, 500gr 10.95 di sanırım.bikaç aydır yerimde sayıyorum iştahım çok açıldı,iştahımı kapatsın az yiyim zaten kilo verebiliyorum kolayca, Neyse bugün sabah tartıldım 60.5'le başlıyorum, ,hedefim 14ağustosa kadar yani iki haftada 57i görmek .. İnşallah başarabilirim. . Hergün gelişmeleri yazıcam iyi veya kötü kullanmak isteyenlerede fikir olur. :))

Bende yeni başladım
Faydası oldunu size

Bende yeni başladım
Faydası oldunu size
Hayır olmadı ölüyodum verdiği zararlardan, ,evet tok tutma özelliği çok doğru ama öyle bi karın ağrısı yaşadımki anlatamam, 3gün yataktan kalkmadım hasta oldum, sonra iyileştim dedim belki bundan değildir rahatsızlık hadi bidaha deniyim,, ama yooook aynısı tekrar yaşadım töbe ettim cnm,,, aman herkez dikkat etsin kullanırken

Teşekkür ederim cevap için
Geçmiş olsun
Demek size dokunmuş
Ben baya araştırdım hiç olumsuz yorum yoktu
Mesela sirke içmek kaç tane olumsuz mesaj vardır die içmedim
Başı bile döndürüyormuş
Chia günde en fazla iki kaşık yediniz dimi??

Bilmiyorum cnm valla banamı dokundu ama cidden kullandığımda kötü etkileyen ikinci şeydi bu, yıllar önce acı çehre kullanmıştım o daha feciydi hastanelik olmuştum, bundaysa karın ağrısıyla yatarak 2günde evde atlattım çok şükür ,evet 2kaşık kullandım ama şöyleki akşam yemeği öncesi yiyordum ben ,ve 2kaşığı bi kase yoğurda yani 3 4kaşık yoğurda atıp yedim .Belki diyorum hani günde 2kez birer kaşık atarak yeseydim belki böyle olmazdı tek seferde 2kaşık atmak belki fazla geldi kimbilir

Demek sana yaramamış
Bende attım tek seferde bazen
Sağlık olsun :) her bünye farklı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…