• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benim Alyansım

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Sade ama beğendiğim..

İlk taktığım yüzük ve tektaşla parmağıma çok yakıştırdım o yüzden baska denemeden hemen seçmiştik.. Fakat çok içime sindi. :16:

$181854720101219231452.jpg

Son düzenleme:
:16: çok teşekkür ederim. Darısı olmayanların basına, kısmetleriyle insallah.

benim alyansımın aynısı.. bende ilk gördüğümde hemen almıştım çok hoşuma gitmişti.. ama düz olduğu için çok çabuk çiziliyo bilgin olsun..alyansımı değiştireli yaklaşık 1 sene oldu olacak ve 4-yada 5 kez taşı düştü ama taşını tekrar taktıklarında para almıyor benim kuyuymcum ömür boyu bizden tamiri dedi..

yaaaa bizde bunu istiyoduuuuk ama tek ölçü vardı olmadı çok güzel yaa hayırlı olsun çok güzel :46:mutluluklar:nazar:

eşimle bizim alyanslarımızın aynısı.yalnız benimkinde taş yok kakma yapılmış taş olan yerde taşlı gibi duruyo.yoksa sık sık taş düştü taktırma işiyle uğraşacaktım.çok kullanışlı bir model.sende güle güle kullan

eşimle bizim alyanslarımızın aynısı.yalnız benimkinde taş yok kakma yapılmış taş olan yerde taşlı gibi duruyo.yoksa sık sık taş düştü taktırma işiyle uğraşacaktım.çok kullanışlı bir model.sende güle güle kullan

9 ay oldu taş konusunda hiç problem yaşamadım, hiç düşmediler.. :) sağlam tutuyor :9: Teşekkür ederim, nişanlımın parmağına da çok yakışıyor, fakat düğünden sonra klasik alyans düşünüyorum..

Çok beğendim ben, harika.

Teşekkürler. :16:

benim alyansımın aynısı.. bende ilk gördüğümde hemen almıştım çok hoşuma gitmişti.. ama düz olduğu için çok çabuk çiziliyo bilgin olsun..alyansımı değiştireli yaklaşık 1 sene oldu olacak ve 4-yada 5 kez taşı düştü ama taşını tekrar taktıklarında para almıyor benim kuyuymcum ömür boyu bizden tamiri dedi..

Evet canım, daha aldığımın ilk haftası çizilmişti, çok üzülmüştüm :( benim hiç taşı düşmedi çok şükür. Rabbim parmağımızdan çıkarttırmasın :16:

yaaaa bizde bunu istiyoduuuuk ama tek ölçü vardı olmadı çok güzel yaa hayırlı olsun çok güzel :46:mutluluklar:nazar:

Teşekkür ederim canım benim.. Bizde alırken ölçüde sorun olmuştu, benim parmağıma oldu fakat nişanlıma olmamıstı, özel yaptırdık.. (2 hafta kadar bekledik!) Ama tam istediğimiz gibi olmuştu.

Çok şık çok güzel alyanslarınız güle güle kullanın...:16:

Back