denizatak popüler yalnız Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 737 357 36 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #21 _cisem_ .!.: bi otur. bi sakinleş. bi kendine gel. Genişletmek için tıkla... sakinim biraz sessiz :)
denizatak popüler yalnız Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 737 357 36 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #22 izmirlikiz35 .!.: şu an çok hırslısın bişey yapmadan önce çok düşün haklıyken haksız duruma düşme Genişletmek için tıkla... yok hiçbişey yapmıyorum köşeme çekıldım ve gayet iyiym :)
izmirlikiz35 .!.: şu an çok hırslısın bişey yapmadan önce çok düşün haklıyken haksız duruma düşme Genişletmek için tıkla... yok hiçbişey yapmıyorum köşeme çekıldım ve gayet iyiym :)
benYAZ Guru Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 3.937 6.062 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #23 denizatak .!.: anladım canım tabıkı haklısın ama göz önünde değilim gerekeni yazdım ve çekildim keneara inan..şimdi onlar düşünsün Genişletmek için tıkla... katılmak istediğin yarışmayı da kastettim.
denizatak .!.: anladım canım tabıkı haklısın ama göz önünde değilim gerekeni yazdım ve çekildim keneara inan..şimdi onlar düşünsün Genişletmek için tıkla... katılmak istediğin yarışmayı da kastettim.
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #24 denizatak .!.: sakinim biraz sessiz :) Genişletmek için tıkla... burdan pek öyle görünmüyor. ne gereği var facede durum paylaşmanın, yok beni izlesinler demenin? boşvermeyi öğrenin.
denizatak .!.: sakinim biraz sessiz :) Genişletmek için tıkla... burdan pek öyle görünmüyor. ne gereği var facede durum paylaşmanın, yok beni izlesinler demenin? boşvermeyi öğrenin.
denizatak popüler yalnız Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 737 357 36 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #25 benYaz .!.: katılmak istediğin yarışmayı da kastettim. Genişletmek için tıkla... anladım canım o işin şakası ya :) bellşide olmaz ama yapmadıkta noldu yıne kötü ben oldum
benYaz .!.: katılmak istediğin yarışmayı da kastettim. Genişletmek için tıkla... anladım canım o işin şakası ya :) bellşide olmaz ama yapmadıkta noldu yıne kötü ben oldum
denizatak popüler yalnız Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 737 357 36 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #26 _cisem_ .!.: burdan pek öyle görünmüyor. ne gereği var facede durum paylaşmanın, yok beni izlesinler demenin? boşvermeyi öğrenin. Genişletmek için tıkla... hayır canım açıklama yaptım sadece çünkü faceımı açında ftomu değişince yazmaya başladı ınsanlar hem telefona hem mesajlara bende düzgün bir açıklama yaptım hepsi bu ama o bile zorlarına gitti
_cisem_ .!.: burdan pek öyle görünmüyor. ne gereği var facede durum paylaşmanın, yok beni izlesinler demenin? boşvermeyi öğrenin. Genişletmek için tıkla... hayır canım açıklama yaptım sadece çünkü faceımı açında ftomu değişince yazmaya başladı ınsanlar hem telefona hem mesajlara bende düzgün bir açıklama yaptım hepsi bu ama o bile zorlarına gitti
sapsik58 "Kafayi duvara toslayan emoji" Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 10.840 10.203 30 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #27 Seni hatirladim. Ve coook sevindim. Gulucukler saciyosun ne mutlu. Hep boyle mutlu ol hep gul. Gecti bak, ne demistik sana??
Seni hatirladim. Ve coook sevindim. Gulucukler saciyosun ne mutlu. Hep boyle mutlu ol hep gul. Gecti bak, ne demistik sana??
denizatak popüler yalnız Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 737 357 36 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #28 sapsik58 .!.: Seni hatirladim. Ve coook sevindim. Gulucukler saciyosun ne mutlu. Hep boyle mutlu ol hep gul. Gecti bak, ne demistik sana?? Genişletmek için tıkla... evet canım geçti gibi geçicek ve daha iyi olucam inş. herşey güzel olucak inş. tek temennim..
sapsik58 .!.: Seni hatirladim. Ve coook sevindim. Gulucukler saciyosun ne mutlu. Hep boyle mutlu ol hep gul. Gecti bak, ne demistik sana?? Genişletmek için tıkla... evet canım geçti gibi geçicek ve daha iyi olucam inş. herşey güzel olucak inş. tek temennim..
sapsik58 "Kafayi duvara toslayan emoji" Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 10.840 10.203 30 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #29 denizatak .!.: evet canım geçti gibi geçicek ve daha iyi olucam inş. herşey güzel olucak inş. tek temennim.. Genişletmek için tıkla... Olucak insallah. Bundan emin ol. Sen inan yeter :)
denizatak .!.: evet canım geçti gibi geçicek ve daha iyi olucam inş. herşey güzel olucak inş. tek temennim.. Genişletmek için tıkla... Olucak insallah. Bundan emin ol. Sen inan yeter :)
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 21 Nisan 2015 Konu Sahibi denizatak #30 http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ttik-icim-yaniyor-yardim-edin-ne-olur.814609/ lütfen sözlünüzle alakalı devam şeklinde konu açmayın. bu yasaktır ve tekrarladığında ceza sebebidir. verdiğim linkten,o konudan devam edelim lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ttik-icim-yaniyor-yardim-edin-ne-olur.814609/ lütfen sözlünüzle alakalı devam şeklinde konu açmayın. bu yasaktır ve tekrarladığında ceza sebebidir. verdiğim linkten,o konudan devam edelim lütfen