1 haftada 9 konu açmışsın biraz yavaş mı olsan acaba?
İntikam almaya çalışmak bile sizi çok üzüyor aslında farkında mısınız.
Keşke tamamen boşverebilseniz.
Yoksayabilseniz..
Burada böyle dertler sonrası güzel yazılar görmek çok hoşuma gidiyor
inanın yoksaydım ve şimdi çok iyiyim..
Umarım öyledir.
Ne zaman başka konulardan konuşursanız ve gerçekten bu adamdan bahsetmeyi bırakırsanız ve emin olun zaten sıkılacaksınız onu konuşmaktan, işte o zaman yoksaymış olursunuz..
sürekli onlarla uğraşıyorsun farkında mısın? sen kendi kendinle savaşıyorsun aslında. mümkünse sen bu durumda olan insanlara hiçbirşey gösterme. bu aileyle uğraşmayı bıraktığında belki..ben konusunda sayısında değilim sadece bir savaş verdim burdan destek aldım öneriler aldım ve bunlarla yola çıktım bunlarda bana güç verdi buda aslında bir teşekkür yazısıydı ve bu durumda olan insanlara bir nevi birşeyleri göstermek maksadım... sizdende sayıya değil teşekkürüme bakmanızı isterdim sağolun yinede..
hadi hayırlısı bakalım..
bence şu anda hiçbir yere hiçbir şeye katılma. hırsla yaptığın herşey ilerde seni üzer. yani hem unut hem unutul, göz önünde olma, çünkü senin yaptığın herşey, iyide kötüde olsa manidar sayılacak, bak gördün mü iyi ki olmamış diyecekler.
çok küçük şeylerden bahane bulup beni istemediler dediğin için bunu yazıyorum.
Valla seni canı gönülden takdir ediyorum burda yazan o kadar kadın var ki ama bi türlü seni yaptığını yapamıyolar hayatını kurtardın çok sevindim senin adına