Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben ayşalı hanıma gidiyorum çok kafa biri inşallah doğumu da o yaptıracak.normal doğum diyo ama ben sezeryan istiyorum.hakkımızda hayırlısı:teytey:
bende bucatıpda aylin hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum ama doğum ile ilgili aklımı karıştıran şeyler var. Ayrıca aylin hanım sezeryanı bucatıpda değil karataşda yapıyormuş bana biraz garip geldi arkadaşım bucatıpda sezeryan olmuştu neden şimdi yapmıyolar anlamıyorum bu nedenle doktorumu bile değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası aysalı hanım sana sezeryan olursa nerde yapacağını belirtti mi
benim arkadaşım da benim doktoruma gidiyor.o en başından beri sezeryan olacak.doktor bugüne kadar başka bir hastane telaffuz etmedi.bana da sezeryan istersem olabileceğimi söyledi ama başka hastane demedi
ben ilk çocuğumu buca tıp hastanesinde sezeryanla doğurdum şuan 2, ye hamileyim fakat sezeryanla doğum mecburi olmadığı taktirde yapılamıyormuş artık. evet bana 1100 demişlerdi enson e.sandığı için. ayşalı hanım dr. kocaman da1500 muş karataşta 1800 sezeryanla doğum bilginize sunulur.