I isay Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 60 2 26 Şubat 2015 Konu Sahibi isay #1 buc a kadın doğuma giden veya gülsün hanıma giden var mı yorumlarınızı bekliyorum kimse gitmiyor mu buca kadın doğuma
buc a kadın doğuma giden veya gülsün hanıma giden var mı yorumlarınızı bekliyorum kimse gitmiyor mu buca kadın doğuma
S Sevgi cicegim Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2014 92 24 33 21 Mart 2015 Konu Sahibi isay #2 Bende gitmeyi dusunuyorum ama henuz gitmedim sen gittiysen banada bilgi verir misin nasil oldugu konusunda?
Bende gitmeyi dusunuyorum ama henuz gitmedim sen gittiysen banada bilgi verir misin nasil oldugu konusunda?
I isay Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 60 2 29 Mart 2015 Konu Sahibi isay #3 ben gittim iki defa hiç ilgilenmedi ve suan özge işcana gittim o daha ilgili geldi bu hafta tekrar gidecegim
ben gittim iki defa hiç ilgilenmedi ve suan özge işcana gittim o daha ilgili geldi bu hafta tekrar gidecegim
X xxferidexx Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 60 8 30 Mart 2015 Konu Sahibi isay #4 Sevgi cicegim .!.: Bende gitmeyi dusunuyorum ama henuz gitmedim sen gittiysen banada bilgi verir misin nasil oldugu konusunda? Genişletmek için tıkla... ben gittim bir sefer.iyi davranıyor.doktorun hastaya yaklaşımı iyi ama.her gittiğimde farklı doktor olduğu için.bidaha denk getiremedim.
Sevgi cicegim .!.: Bende gitmeyi dusunuyorum ama henuz gitmedim sen gittiysen banada bilgi verir misin nasil oldugu konusunda? Genişletmek için tıkla... ben gittim bir sefer.iyi davranıyor.doktorun hastaya yaklaşımı iyi ama.her gittiğimde farklı doktor olduğu için.bidaha denk getiremedim.
X xxferidexx Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 60 8 30 Mart 2015 Konu Sahibi isay #5 isay .!.: ben gittim iki defa hiç ilgilenmedi ve suan özge işcana gittim o daha ilgili geldi bu hafta tekrar gidecegim Genişletmek için tıkla... hiç memnun kalmadım.direk ilgilenmeden tüp bebeğe yolladı.kendi uğraşması zor geldi.
isay .!.: ben gittim iki defa hiç ilgilenmedi ve suan özge işcana gittim o daha ilgili geldi bu hafta tekrar gidecegim Genişletmek için tıkla... hiç memnun kalmadım.direk ilgilenmeden tüp bebeğe yolladı.kendi uğraşması zor geldi.
S Sevgi cicegim Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2014 92 24 33 30 Mart 2015 Konu Sahibi isay #6 tsk ederim cvp verdiginiz icin bende gitmeyi düsünüyordum ama gidemiycem sanırım
X xxferidexx Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 60 8 30 Mart 2015 Konu Sahibi isay #7 bence de en iyisini yaparsınız başka bir doktora gidin bence
I isay Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 60 2 3 Nisan 2015 Konu Sahibi isay #8 öge işca na gidebilirsini ben dün tekrar gittim sıra numarası olmamasına ragmen beni kabul etti memnun kaldım tavsiye ederim
öge işca na gidebilirsini ben dün tekrar gittim sıra numarası olmamasına ragmen beni kabul etti memnun kaldım tavsiye ederim
S Sevgi cicegim Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2014 92 24 33 3 Nisan 2015 Konu Sahibi isay #9 Aslında bi kere gidip görmek isterim ama cok uzak diye gidemiyorum malesef
X xxferidexx Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 60 8 6 Nisan 2015 Konu Sahibi isay #10 isay .!.: öge işca na gidebilirsini ben dün tekrar gittim sıra numarası olmamasına ragmen beni kabul etti memnun kaldım tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... ben kesinlikle tavsiye etmem.tabi kişiden kişiye değişiyor sanırım.hiç memnun kalmadım.başından savdı.
isay .!.: öge işca na gidebilirsini ben dün tekrar gittim sıra numarası olmamasına ragmen beni kabul etti memnun kaldım tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... ben kesinlikle tavsiye etmem.tabi kişiden kişiye değişiyor sanırım.hiç memnun kalmadım.başından savdı.