Bebek Beslenmesi Bubchen ıslak mendillerini kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meyragokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
10
0
36
Ankara
Merhaba hanımlar.Bebeğim yaz aylarında genelde isilik ve pişik çok olur.Yaz başlar başlamaz pişik olayı ile yüz yüze geldik malesef.Islak mendil olarak Bübcheni önermişlerdi. pişik işçin.İçeriğinde alkol ve benzeri yanıcı şeyler olmadığı için cildine çok iyi geldi diyebilirim.Bir kokusu var anlatamam aloe vera ve papatya özleri kokusu mis gibi:)Bebeğim gibi alerjik bir cilde sahipse bebişiniz losyonlu Bübchen mendillerini tavsiye ediyorum şiddetle sizlere....

aynen katılıyorum size bübchenin ürünleri zaten cok kaliteli biraz pahalı ama hemen bitmiyor bitmediği gibi de işe cok yarıyor pişik kremini deneyin bide ..o isilik ,pişik ,nasıra,batık olanlara vs kapalı yaralara cok iyi geliyor...veya penatenin demir kutudaki pişik krem o da cok güzel sivilclere karşı... bayanlarda bikini bölgesine cok faydalı bir krem artı göz altı morluklara iyi geldiği cok sölenir bübchen islak mendil de zararlı bir madde yok pamuk su sonucda oda islak ama o mendilde hem islaklık hemde cremsi ve mis gibi kokusu var zararlı olsaydı almanlar piyasaya sürmezdi ...

eminim ki kalitelidir ama benim nacizane tavsiyem herhangi bir ucuz islak mendil alip bol su ile durulayip oyle kullanmaniz,alerji pisik yapabilecek parfum vs gibi bir sey kalmaz mendilde ve rahatlikla kullanirsiniz bebeginizin bakiminda.bu yontem bana pamuk ve sudan daha pratik geliyor acikcasi ama pamuk ve su da iyi bir alternatif.

ben her altını açtığımda ılık su ile yıkıyorum,arkadaşımdan öğrendim,onun 6 aylık bebeği var,henüz pişik vs olmadı,onun yengesi de hep çocuklarının altını yıkamış açtığında ve hiç pişik olmamışlar bütün bebeklik dönemlerinde,henüz bizde de pişik olmadı hiç şükür,3. ayımız bitti,altını yıkarken lavabonun musluğunu açıyorum,ılık su gelmeye başlayınca bebeği lavabonun altında sol kolumuın üstüne yatırıyorum,poposunu yıkıyorum,çok kaka yaptıysa biraz dalin şampuan sürüp yıkıyorum,miss gibi,çok da hoşuna gidiyo hem de cildi hava alıyo,bu sıcaklarda yazık onlara,biz tuvalette ıslak mendille mi silince yoksa suyla mı yıkayınca rahat hissediyoruz?,ya da adetliyken bu sıcaklarda ped kullanmak nasıl zorsa bence bebek bezi de onlara aynı şekilde zor geliyordur?ben hiç pişik kremi ve losyon da kullanmadım,poposuna sürmedim hiç bi şey henüz,her gün banyosunu yaptırdıktan sonra bebeyağı sürüyorum o kadar,havalar soğukken de ya da gezmedeysek ıslak mendili çeşmede yıkayıp suyla siliyorum,yenidoğan ıslak mendillerinin bile içeriğinde kimyasal bişeyler yazıyo,havalar bu kaDAR sıcakken yıkayıverin bebişlerinizin poposunu kızlar,bir de güzelce kurulayın,bakın nasıl keyif alıcaklar,lavaboyu da azcık çamaşır suyuyla dezenfekte ediverirsiniz,zaten onların çişinden kakasından nolcak

benimde olsada yıkasam keşke popişini daha dün gece eşime demiştim bebeğimiz olursa yıkıcam tuvaletini yaptığında diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…