ben her altını açtığımda ılık su ile yıkıyorum,arkadaşımdan öğrendim,onun 6 aylık bebeği var,henüz pişik vs olmadı,onun yengesi de hep çocuklarının altını yıkamış açtığında ve hiç pişik olmamışlar bütün bebeklik dönemlerinde,henüz bizde de pişik olmadı hiç şükür,3. ayımız bitti,altını yıkarken lavabonun musluğunu açıyorum,ılık su gelmeye başlayınca bebeği lavabonun altında sol kolumuın üstüne yatırıyorum,poposunu yıkıyorum,çok kaka yaptıysa biraz dalin şampuan sürüp yıkıyorum,miss gibi,çok da hoşuna gidiyo hem de cildi hava alıyo,bu sıcaklarda yazık onlara,biz tuvalette ıslak mendille mi silince yoksa suyla mı yıkayınca rahat hissediyoruz?,ya da adetliyken bu sıcaklarda ped kullanmak nasıl zorsa bence bebek bezi de onlara aynı şekilde zor geliyordur?ben hiç pişik kremi ve losyon da kullanmadım,poposuna sürmedim hiç bi şey henüz,her gün banyosunu yaptırdıktan sonra bebeyağı sürüyorum o kadar,havalar soğukken de ya da gezmedeysek ıslak mendili çeşmede yıkayıp suyla siliyorum,yenidoğan ıslak mendillerinin bile içeriğinde kimyasal bişeyler yazıyo,havalar bu kaDAR sıcakken yıkayıverin bebişlerinizin poposunu kızlar,bir de güzelce kurulayın,bakın nasıl keyif alıcaklar,lavaboyu da azcık çamaşır suyuyla dezenfekte ediverirsiniz,zaten onların çişinden kakasından nolcak