- 29 Ocak 2024
- 118
- 12
- Konu Sahibi birikiucsobe
Herkese merhabalar. Benim PKO rahatsızlığım vardı. Son 1 yıldır adetlerim düzenli olsa da bazen erken ya da geç olabiliyordum. Son adet tarihim 25 Aralıktı. 13 Ocakta ilişkiye girdim geri çekilme yöntemi ile. İçeri gelmiş olabilir dediği için ne olur ne olmaz diye 15 Ocakta Ella kullandım. Sonra akıntım artmaya başladı. 31 Ocakta pembe damla şeklinde lekelenme oldu birkaç damla. Diğer gün yine birkaç damla akıntıyla lekelenme oldu. Sonra genelde hep çamurumsu, kahverengi lekelenmeler oldu. Sabahları koyu kırmızı biraz kan gelip lekeye dönüyordu. Ben 4 şubatta, akıntılarım varken erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı. Dün ultrasona girdim yani ilişkiden 24 gün sonra. Doktor bir şey yok dedi. Rahim duvarın kalınlaşmış. Lekelenmeler ilaçtan kaynaklı dedi. Adet olacaksın dedi. Lekelenmeler dün akşam bitti. Bugün adetim başladı galiba koyu kan geliyor ama öyle aman aman yoğun değil. Ama ben bir türlü rahatlayamıyorum. Sanki midem bulanıyor, başım dönüyor. Geç döllenmeyse ya, ya kese falan görünmediyse, ya bu adet kanaması değilse ya sa hamile olduğu halde adet görenler var vs diye içim içimi yiyor. Burada ve internette bir sürü şey okuyorum. Rahatlayamıyorum. Çok kaygılıyım. Çok korkuyorum. Bana yorum yapabilecek olanlar var mı acaba?
*13 Ocaktan sonra tekrar ilişkim olmadı.
*13 Ocaktan sonra tekrar ilişkim olmadı.
Son düzenleme: