• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu zemin üzerine mango bakır boyasam koyu mu olur? (resimli)

violin35

inşallah bir gün
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
1.897
3.380
333
merhaba arkadaşlar saçlarım bakır rengi.şuanda resimdeki halinden biraz daha akmış durumda.

lorealin mango bakır rengini gördüm . rengi çok beğenim ama zerindeki renk tutar mı emin olamadım.
sizce bu zemin üzerine mango bakır boyasam koyu mu olur?

$25249_122372.jpg

$17062012161 - Kopya.jpg

yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdi çıkmak zorundayım. şimdiden teşekkür ederim.

zaten kendi sac renginiz koyu degil bence tutar birebir resimdeki gibi olmaz belki ama zamanla oturur renk yani oyle koyu bir renkde cıkmaz ortaya

Bence çok güzel bir renk, çok canlı duruyor.

Kendi saç rengin açık zaten cnm boya da açık renk anladığım kadarıyla neden koyu olsun ki?

zaten kendi sac renginiz koyu degil bence tutar birebir resimdeki gibi olmaz belki ama zamanla oturur renk yani oyle koyu bir renkde cıkmaz ortaya
teşekkür ederim cevabın için canım :21:
Bence çok güzel bir renk, çok canlı duruyor.

Kendi saç rengin açık zaten cnm boya da açık renk anladığım kadarıyla neden koyu olsun ki?

daha önce palette tarçın bakır denedim canım o koyu olmuştu onun için sordum. kınalı gibi görünmüştü.
inşallah bu güzel olur. boyadığım zaman resim koyarım. teşekkür ederim cevabın için.

Back