2 You kili Prlanta Yzk : ZEN PIRLANTA
arkadaşlar ben de soz isteme olaylarına giricem hafiftenyuzuk begenmeye calışırken bunları gordum boyle ikili satılıyolar.bunlar hangi merasimde takılır ki? bilgililer yardımcı olabilirmi :)
çok teşekkur ederim canımmm :) guzel ve bi o kdar da heyecanlı:) bakarken bile heyecanlanıyorum. istemeye geldiklerinde tektaş gibi bişey takcaklar söz niyetine gececek yani.tektaşı zen ya da altınbaşdan düşünüyorum güzel oldukları için :) aslına bakarsın kaç ayarmış kaç grammış pek anlamıyorum o işlerden :)::):):):26:canım benim öncelikle hayırlısı olsunen güzel zamanlarınıza başlıyosunuz haberiniz olsun benim söz yüzüğüm zen pırlantaydı inanılmaz memnunum hala daha alyansımın yanına takıyorum kesinlikle tavsiye ederimm şimdiden mutluluklar
bayıldım yüzüklere bunlar sözde nişanda takılabilir hayırlısı olsun şimdiden
çok teşekkur ederim canımmm :) guzel ve bi o kdar da heyecanlı:) bakarken bile heyecanlanıyorum. istemeye geldiklerinde tektaş gibi bişey takcaklar söz niyetine gececek yani.tektaşı zen ya da altınbaşdan düşünüyorum güzel oldukları için :) aslına bakarsın kaç ayarmış kaç grammış pek anlamıyorum o işlerden :)::):):):26:
canım benim zaten inan öyle grammış ayarmış inan hiç önemi yok o yüzük sevdiğinden geldiği için dünyanın en kıymetli yüzüğü oluyoyalnız zen in ürünleri pırlantadaır ve genelde evlenme tekliflerinde pırlanta takılır diye biliyorum yani böyle duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum:26: ama yüzükler çok güzel allah tamamını erdirsin mutluluk versin güzel haberlerini bekliyoruzzz
2 You kili Prlanta Yzk : ZEN PIRLANTA
arkadaşlar ben de soz isteme olaylarına giricem hafiftenyuzuk begenmeye calışırken bunları gordum boyle ikili satılıyolar.bunlar hangi merasimde takılır ki? bilgililer yardımcı olabilirmi :)
Yüzüğü gidip birebir gördünüz mü?
yok canıım gormedik ben nette begenmeye çalışırken bunar denk geldi 2 yuzuk olarak satılıyor nasıl kullanıldıgını bilmediğim için merak ettim :)
Aslında yüzük çok hoş, ama ben bizim söz zamanı netten çok araştırmıştım.Ve sonra pırlantanın internetten araştırılmaması gerektiğini öğrendim.Şöyle söyliyim, beğendiğin bu yüzükteki taşlar o kadar küçük o kadar küçük ki anlatamam.İnsana resimde baya büyükmüş gibi geliyor. Tabi ki, pırlantanın büyüklüğü küçüklüğü önemli değil, sevdiğinden geldikten sonra önemi yok, ama gerçek olan birşey de var ki ciddi bir rakam ödeniyor bu takılara.
Şahsen ben olsam bu fiyata tek taş bir yüzük alırım.Mesela biz 0,35 karat 2600TL'ye aldık.En azından verdiğimiz paraya değdi.Takınca taş gibi taş parlıyor.Bir de bazı yerlerde pırlanta diye sıkıştırılmış pırlanta tozundan taşlı yüzükler satılıyor.Aman dikkat.Ama şunu belirteyim, taşların ağırlıklarına bakınca belli oluyor zaten, bu yüzzüğü kesinlikle gidip görünce bana hak vereceksin.Üzerindeki taşlar adeta görünmez taş. Sende gördüğün zaman şaşıracaksın zaten.O yüzden asla,birebir görmeden internetten satıl almayın.
Yeni yeni çıktığın bu yolda da sonsuz mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun süper olsun
çok teşekkur ederim canımuwww baya iyi vermişsiniz siz de :) netten alma taraftarı değilim model beğeniyim diye geziniyorum arada :) tavsiyelerini goz onunde bulundurcam bu arada siz nerden almıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?