bu yuzukler nasıl kullanılıyor acaba?

canım benim öncelikle hayırlısı olsun en güzel zamanlarınıza başlıyosunuz haberiniz olsun benim söz yüzüğüm zen pırlantaydı inanılmaz memnunum hala daha alyansımın yanına takıyorum kesinlikle tavsiye ederimm şimdiden mutluluklar

çok teşekkur ederim canımmm :) guzel ve bi o kdar da heyecanlı:) bakarken bile heyecanlanıyorum. istemeye geldiklerinde tektaş gibi bişey takcaklar söz niyetine gececek yani.tektaşı zen ya da altınbaşdan düşünüyorum güzel oldukları için :) aslına bakarsın kaç ayarmış kaç grammış pek anlamıyorum o işlerden :)::):):):26:

canım benim zaten inan öyle grammış ayarmış inan hiç önemi yok o yüzük sevdiğinden geldiği için dünyanın en kıymetli yüzüğü oluyo yalnız zen in ürünleri pırlantadaır ve genelde evlenme tekliflerinde pırlanta takılır diye biliyorum yani böyle duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum:26: ama yüzükler çok güzel allah tamamını erdirsin mutluluk versin güzel haberlerini bekliyoruzzz

çok saol hayatım haklısın ondan bir hediye olması yeteri kadar değer katıyo :) bu arada evlenme teklifini beni isteme olayından sonra olcak gibi cunku sıkışık bi zamnda gelcekler ve baska bir ilde oturuyo :) istemede soz niyetine tamtur düşünüyoruz sonra evlenme teklifi ettiğinde de bi tek taş alır ... :) biraz garip ama yne de mutluyum :) diğer altınlarda napmam gerektgnı bilmiyorm settir b,leziktir :) öyle işte :)

yok canıım gormedik ben nette begenmeye çalışırken bunar denk geldi 2 yuzuk olarak satılıyor nasıl kullanıldıgını bilmediğim için merak ettim :)

Aslında yüzük çok hoş, ama ben bizim söz zamanı netten çok araştırmıştım.Ve sonra pırlantanın internetten araştırılmaması gerektiğini öğrendim.Şöyle söyliyim, beğendiğin bu yüzükteki taşlar o kadar küçük o kadar küçük ki anlatamam.İnsana resimde baya büyükmüş gibi geliyor. Tabi ki, pırlantanın büyüklüğü küçüklüğü önemli değil, sevdiğinden geldikten sonra önemi yok, ama gerçek olan birşey de var ki ciddi bir rakam ödeniyor bu takılara.
Şahsen ben olsam bu fiyata tek taş bir yüzük alırım.Mesela biz 0,35 karat 2600TL'ye aldık.En azından verdiğimiz paraya değdi.Takınca taş gibi taş parlıyor.Bir de bazı yerlerde pırlanta diye sıkıştırılmış pırlanta tozundan taşlı yüzükler satılıyor.Aman dikkat.Ama şunu belirteyim, taşların ağırlıklarına bakınca belli oluyor zaten, bu yüzzüğü kesinlikle gidip görünce bana hak vereceksin.Üzerindeki taşlar adeta görünmez taş. Sende gördüğün zaman şaşıracaksın zaten.O yüzden asla,birebir görmeden internetten satıl almayın.

Yeni yeni çıktığın bu yolda da sonsuz mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun süper olsun

çok teşekkur ederim canım uwww baya iyi vermişsiniz siz de :) netten alma taraftarı değilim model beğeniyim diye geziniyorum arada :) tavsiyelerini goz onunde bulundurcam bu arada siz nerden almıştınız?

çok teşekkur ederim canım uwww baya iyi vermişsiniz siz de :) netten alma taraftarı değilim model beğeniyim diye geziniyorum arada :) tavsiyelerini goz onunde bulundurcam bu arada siz nerden almıştınız?

Biz jival pırlantadan aldık, çünkü uluslarası sertifaksı vardı. Pek çok pırlantanın kuyumcu sertifikası var, asıl önemli olan uluslarası HRD VE GIA sertifikaları.

mikroskopla gorunecek kücüklükle birşey gelmesin sana
benimki 1 karat altındaki yuzuk de 0.75 karat toplamda yurtdışından raina diamond'dan getirtik pırıl pırıl parlıyo
ayrıca HRD sertifkalı olmasını unutma yoksa allah korusun ama satacagın gün gelir sertifikasız diye 10da bir fiyatına satarsın
darısı başınıza

Eklentiler

• $371c45d8d41c26ead8b5f8bde7a90754.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…