Aslında yüzük çok hoş, ama ben bizim söz zamanı netten çok araştırmıştım.Ve sonra pırlantanın internetten araştırılmaması gerektiğini öğrendim.Şöyle söyliyim, beğendiğin bu yüzükteki taşlar o kadar küçük o kadar küçük ki anlatamam.İnsana resimde baya büyükmüş gibi geliyor. Tabi ki, pırlantanın büyüklüğü küçüklüğü önemli değil, sevdiğinden geldikten sonra önemi yok, ama gerçek olan birşey de var ki ciddi bir rakam ödeniyor bu takılara.
Şahsen ben olsam bu fiyata tek taş bir yüzük alırım.Mesela biz 0,35 karat 2600TL'ye aldık.En azından verdiğimiz paraya değdi.Takınca taş gibi taş parlıyor.Bir de bazı yerlerde pırlanta diye sıkıştırılmış pırlanta tozundan taşlı yüzükler satılıyor.Aman dikkat.Ama şunu belirteyim, taşların ağırlıklarına bakınca belli oluyor zaten, bu yüzzüğü kesinlikle gidip görünce bana hak vereceksin.Üzerindeki taşlar adeta görünmez taş. Sende gördüğün zaman şaşıracaksın zaten.O yüzden asla,birebir görmeden internetten satıl almayın.
Yeni yeni çıktığın bu yolda da sonsuz mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun süper olsun