- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 34
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşlerBizde de 90 dk çıktı canım. Dr cok onemsemedi ama arastirdigim kadariyla spermlerin o sividan kopup ilerlemesini engelliyormus. Oyuzden de hizi da dusuruyormus. Ama sizin hiziniz falan gayet iyi görünüyor. Belki problem yaratmayabilir.
bende pko yum seninki hangi tür ?ben adet olabiliyorumyumurtalarım kistik. gizli şeker ve haşımatom var 9 aydır ilaçlarımı içmeme rağmen hiç hamile kalmayı bırak kimyasal bile yaşamadım.ufak zararsız bir miyomum da var.eşinizin lifeksiyonu benim eşiminkinden yüksek. fakat herkeste farklı durum oluyor.sizinkinde sorun olmayabiliyor. belki bende sorun oluyordur.eşim aşılamaya yanaşmadığı içinde yıkanmış haliyle hareketlenir mi bilmiyorum.Ya ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşler
Tamam doktorunuza gosterince lutfen bizide bilgilendirinYa ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşler