• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yuzden gebelik oluşmuyor olabilir mi kızlar bilgisi olan var mı? Spermiogram Likefaksiyon süresi.

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
34
Likefaksiyon süresi 120 dk. Bu büyük bi sorun mu ya da tedavisi var mı nedir? Bu şekilde olup hamile kalan var mı? 1 hafta sonra randevum var ama dayanamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-27-14-27-48-1.png
    Screenshot_2017-04-27-14-27-48-1.png
    187,9 KB · Görüntüleme: 340
Yuzde yuz tek basina olmasa da sebep.idrar yollari ve sperm kanallarinda iltihap varsa olabiliyor.uzman ürolog kanda da erkegin sperminin yapiskanligi ile ilgili maddenin oranına bakiyor.fazla ise ilac veriyor.yine baska tahlillerle sorunu buluyor diye biliyorum.olaki tam bulunamadi.asilama ile spermler yikandigindan belki sizin icin hamilelik şansı artar

1yıllık evliyim. Ben de pco var. Bu ay tedaviye baslicaktık. Yumurta takibi catlatma. O zaman bu tedavi ise yaramaz mı yani. aşılama mı olur. Tedaviye baslicamız icin doktor spermiogram istemişti boyle olacağı hic aklıma gelmedi .teşekkür ederim yorumun icin.

Bizde de 90 dk çıktı canım. Dr cok onemsemedi ama arastirdigim kadariyla spermlerin o sividan kopup ilerlemesini engelliyormus. Oyuzden de hizi da dusuruyormus. Ama sizin hiziniz falan gayet iyi görünüyor. Belki problem yaratmayabilir.

Bizde de 90 dk çıktı canım. Dr cok onemsemedi ama arastirdigim kadariyla spermlerin o sividan kopup ilerlemesini engelliyormus. Oyuzden de hizi da dusuruyormus. Ama sizin hiziniz falan gayet iyi görünüyor. Belki problem yaratmayabilir.
Ya ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. :( aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşler

Ya ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. :KK43: aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşler
bende pko yum seninki hangi tür ?ben adet olabiliyorumyumurtalarım kistik. gizli şeker ve haşımatom var 9 aydır ilaçlarımı içmeme rağmen hiç hamile kalmayı bırak kimyasal bile yaşamadım.ufak zararsız bir miyomum da var.eşinizin lifeksiyonu benim eşiminkinden yüksek. fakat herkeste farklı durum oluyor.sizinkinde sorun olmayabiliyor. belki bende sorun oluyordur.eşim aşılamaya yanaşmadığı içinde yıkanmış haliyle hareketlenir mi bilmiyorum.

Ya ben de kaç gündür araştırıyorum kafayı yicem inanır mısın. :KK43: aşılama bile yazıyor. İnfertilite nedeni olabilir diyor. İnşallah halledilebilir biseydir. Rabbim mücadele gücü versin inşallah. Ben de doktoruma göstercem en kısa zamanda. Böyle kafayı yicem yoksa. Enfeksiyon da olabilirmis. Bakalım ne cıkacak. Ben de yazarım doktorla görüsunce. Rabbm şifası versin. Bazi arkadaşlar ilişkiden once şekersiz kahve yaptm esime dıyor. Etkisini görmüşler
Tamam doktorunuza gosterince lutfen bizide bilgilendirin :(

Kadın dogum doktorum sıkıntı yok dedi. Özellikle sordum likefaksiyon süresi fazla değil mi diye. Laboratuvar etkili olabilir dedi ama eşimin diğer değerleri normal. Belki o yüzden ustunde durmamıstır. Neler kurmuştum kafamda Allaha şükür bişey yokmus. Ben öyle sorunca yine de bi urologa gösterin dedi.

Back