Gebeliğe Hazırlık Bu Yumurtlama Var Demek Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
Ektekibresimde silik cikti ama ovulasyon testim. Yumurtlama var mi demek bu 13 Subat ilk adet tarihim. simdiden tesekkurler.

Eklentiler

• IMG-20190223-WA0002.jpg
    IMG-20190223-WA0002.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 89
yok . daha çok silik. t çizgisi gittikçe koyulaşacak c ile aynı koyulukta yada daha koyu olacak. o zaman pozitif sayılır

Ektekibresimde silik cikti ama ovulasyon testim. Yumurtlama var mi demek bu 13 Subat ilk adet tarihim. simdiden tesekkurler.
Henuz yumurtlama yok .
İki çizgi aynı koyulukta veya t çizgi daha koyu oldugunda yumurtalat yeterli büyüklüğe erişmiş oluyor

Bu kanda belirli seviyede LH bulunuyor o demek. Var olup olmadığını anlamak için hergün yapmanız gerekir. Lh en yüksek seviyede iken iki çizgi koyu çıkar. Sonra silikleşmeye başlar. İşte Onan yumurtladıysanız an Adetleriniz düzenli ise işe yarar. Ama pco iseniz yapmayın moraliniz bozulur. Çünkü Lh çılgınca bir iner bir düşer. :)

Bende kullanmaya kalktım bir ara ama pco olduğum için Lh ile kavgalıyım:) o sebeple dolapta duruyor testler.

Bu silik cizgi birseyler basliyor demek mi yoksa her bayanda yumurtlama olmadiginda boyle mi cikar
Yok bişey belirtmiyor şuan . İlk önce kıpkırmızınolup sonra silinirse yumurtan çatlamıs demektir . Oda yaklaşık regl 1. Günğnden sayarasan 13-15 arası olur eğer düzenli reglin varsa

Kızlar 12. Günüm. Adetim düzenli. Öğlen 13:30 da yaptım testi. Yumurtlama var mı sizce yoksa yarın daha mı netleşir. Bugünü değerlendirmeli miyim kararsız kaldım.

Eklentiler

• 3696D94D-CD0A-4557-9136-1A4328723D08.jpeg
    3696D94D-CD0A-4557-9136-1A4328723D08.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 45
Günaşırı beraberliğe bu akşamdan başlayın Arkadaşım. Eli kulağındadır yumuşun

Kızlar 12. Günüm. Adetim düzenli. Öğlen 13:30 da yaptım testi. Yumurtlama var mı sizce yoksa yarın daha mı netleşir. Bugünü değerlendirmeli miyim kararsız kaldım.
Evet canım bu yumurtlama bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir aynı zamanda test yapmaya devam et silikleşirse yumurta çatlamış demektir. Rabbim gönlüne göre versin 🙏

Evet canım bu yumurtlama bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir aynı zamanda test yapmaya devam et silikleşirse yumurta çatlamış demektir. Rabbim gönlüne göre versin 🙏
inşallah canım. Yumurta çatladıktan sonra devam etmeme gerek yok dimi. Silikleştiğinde ilişkiyi bırakabilirim dimi? Ard arda 4 gün çok zor oluyor benim için bunalıyorum çünkü😀

inşallah canım. Yumurta çatladıktan sonra devam etmeme gerek yok dimi. Silikleştiğinde ilişkiyi bırakabilirim dimi? Ard arda 4 gün çok zor oluyor benim için bunalıyorum çünkü😀
Yumurta çatlayıncada değerlendir kuzum maalesef çok sıkıcı oluyor ama bebek isteyince katlanıyoruz mecbur 😊

Kızlar dün ve bugün öğlen belirgindi 2. Çizgi c kadar. Bugün akşam 22:00 da tekrar test yaptım böyle çıktı. Çatlamış mı demek oluyor. Öğlen ilişki oldu tutar inşallah

Eklentiler

• A28CCF47-2A63-42AF-AC01-AE19B45A68D6.jpeg
    A28CCF47-2A63-42AF-AC01-AE19B45A68D6.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 26
Back