- Konu Sahibi Denizyildizi_444
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz yumurtlama yok .Ektekibresimde silik cikti ama ovulasyon testim. Yumurtlama var mi demek bu 13 Subat ilk adet tarihim. simdiden tesekkurler.
Yok bişey belirtmiyor şuan . İlk önce kıpkırmızınolup sonra silinirse yumurtan çatlamıs demektir . Oda yaklaşık regl 1. Günğnden sayarasan 13-15 arası olur eğer düzenli reglin varsaBu silik cizgi birseyler basliyor demek mi yoksa her bayanda yumurtlama olmadiginda boyle mi cikar
Evet canım bu yumurtlama bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir aynı zamanda test yapmaya devam et silikleşirse yumurta çatlamış demektir. Rabbim gönlüne göre versinKızlar 12. Günüm. Adetim düzenli. Öğlen 13:30 da yaptım testi. Yumurtlama var mı sizce yoksa yarın daha mı netleşir. Bugünü değerlendirmeli miyim kararsız kaldım.
inşallah canım. Yumurta çatladıktan sonra devam etmeme gerek yok dimi. Silikleştiğinde ilişkiyi bırakabilirim dimi? Ard arda 4 gün çok zor oluyor benim için bunalıyorum çünküEvet canım bu yumurtlama bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir aynı zamanda test yapmaya devam et silikleşirse yumurta çatlamış demektir. Rabbim gönlüne göre versin![]()
Yumurta çatlayıncada değerlendir kuzum maalesef çok sıkıcı oluyor ama bebek isteyince katlanıyoruz mecburinşallah canım. Yumurta çatladıktan sonra devam etmeme gerek yok dimi. Silikleştiğinde ilişkiyi bırakabilirim dimi? Ard arda 4 gün çok zor oluyor benim için bunalıyorum çünkü![]()