Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bu yöntemlerle elde edilen sonuç geçici midir?

visnehatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
10
5
32
Öncelikle hepinize merhaba. Ben çok uzun zamandır burayı takip ediyordum ama yeni üye olma fırsatı buldum.Umarım hemen beni aranıza alırsınız da kaynaşırız. Benim sormak istediğim şey, bu çörek otu yağı masajları olsun, rezene olsun vs. den alınan sonuç geçici mi? Yani ben göğüslerim istediğim büyüklüğe gelince bırakırsam eski haline mi dönecekler? Eğer öyleyse ben çok üzüleceğim çünkü bu yöntemler ömür boyu yapılmayacak kadar meşakkatli. Acaba aranızda ben bu yöntemleri denedim ama bıraktıktan sonra eski haline döndü diye yakınan var mı? Ya da tam tersi ben denedim ama bıraktıktan sonra sonuçlar kalıcı oldu diyen. Son olarak da kalıcı olan bir yöntem bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen.

canım şimdi gerçekçi olalım hiçbirimiz düzenli bir şekilde 6 ila 9 ay bu yöntemleri deneyemedi. bende bir kaç taşebbüste bulundum dolgunluk hatta birazda büyüme elde ettim bıraktığım anda soldular. eğer en az 6 ay olmak kaydı ile hiç bir şeyi devamlı yapmasak bile masajlarımızı ve soğuk uygulamayı devam ettirsek bence hiç değilse bir beden büyür diye düşünüyorum.

Cidden de söylediklerin inanılmaz mantıklı. Ama bir de şöyle bir olay var ki elde edilen dolgunluk süt bezlerinin şişmesinden olduysa,bu ne olursa olsun söner. Ama meme dokusu büyürse o kalıcı olur. Benim öğrenmek istediğim de bir açıdan buydu. Bu arada bir konuda daha fikrini almak istiyorum. Benim ablamın büyük kızı da özenmiş böyle şeylere. Ben daha ona bir şey söylemeden tutmuş araştırmış teyze böyle böyle diyor. Ergenlik döneminde 15-16 yaşlarında bi kız bu masajları yapsa onda daha mı kalıcı olur acaba? Mantıken bi cevap vermen yeter.

bence tam büyüme çağında. onun ek kreme falan ihtiyacı olmaz. gerçekten tamamen doğal olan hurma yesin her gün. ceviz yesin. ayrıca kışın bol bol nar tüketsin. ha tabi masaj da yapabilir. ben ergenlik döneminde bu bilgilere sahip olsa idim her gün kollarımı yukarıya doğru indirir kaldırırdım günde en az 20 defa:) ya da kollarımı göğüs hizasına getirip sağ elimi sola bastır 10 a kadar say, sol elini sağa bastır 10 a kadar sat şeklinde yapabildiğim kadar spor yapardım:) bunlar tamamen doğal şeyler. bitkisel olup zararlı olabileceği bir ihtimali bile yok. açıkçası ben krem yaptım sürüyorum ama gene de aklımın bir köşesinde bir şey olur mu acaba fikri yatmıyor değil?

Okuttum senin bu yazdıklarını havalara uçtu deli Ama yukarıda bahsettiğin bir kaç hareket var, onları biraz daha açıklayıcı yazabilir misin zahmet olmazsa. ek krem falan değil ama bu bahsettiğin hareketleri yapsa çok daha faydalı olur bu arada narın böyle bir etkisi mi varmış? Hiç bilmiyordum. Cevabın içinde ayrıca ve ayrıca teşekkür ederim bu arada

rica ederim dikkat edin nar yetişen bölgelerdeki kızların gögsüleri hep büyük olur:)) hareketler şunlar önce iki elimizi göğüs hizasına getirip sağ elimizi yumruk şeklinde sol avucumuzun içine bastıp(bayaca bastırıp) 10 a kadar say. sonra aynı hareketi sol elinle sağ eline yap 10 a kadar bastır. bu çok fayda ediyor. günlük düzenli bir şekilde yapsın.sen de yap:) sonra ellerini vücudunun yanına al ve yukarı aşağı diye 10-15 kez tekrar et. birde her banyodan sonra soğuk su ile yıka

Aa, çok faydalı egzersizlere benziyorlar çok çok teşekkür ederim canım benim :d Bu egzersizleri benim de yapabilecek olmam apayrı güzel. Faydasını gördün mü bu egzersizlerin peki? Her şekilde yapmaya başlayacağım zaten ama Allah razı olsun bu arada çok yardımcı oldun.

evet faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…