inanın şu an bunları bile yazarken hıçkıra hıçkıra ağladım cok kötüyüm..aşiret kadınımısın dan sonrasını okumadım hayatını karartma yol ver gitsin
haklısınız inanın sevmesem yemin ederim 1 dakika düşünmezdim yemin ederim..3 günlük dünya yahu... kendini biriyle evlencem diye bu kadar heder etmenin anlamı ne...
olmuyorsa zorlama işte yahu.. ne kendini ne anneni üz.. sana saygı duyan birisi elbet çıkar karşına..
Eziyet çekmeyin, değmez. Elinizde koca bir hiç kalır.inanın şu an bunları bile yazarken hıçkıra hıçkıra ağladım cok kötüyüm..
ben neler düşündüm.. herşeyimden fedakarlık ettim..
benim gözümü bilezik bürümüş.. bana suçu yıkmaya çalışıyor
iyice yıprandım..
evet o beni anlamyorBenim Cevabım sorunda öylece duruyor sende biliyosun zaten. Herşeyin farkındsn mesele bilezik degil ben seni anladim ama zorlama nişanlı adayin anlamayacak.
haklısınız inanın sevmesem yemin ederim 1 dakika düşünmezdim yemin ederim..
ah şu kalbim batsın söz geçiremedim ah ah..
Annem diyor kafanı cok taşlara vuracan kızım
sana bugün bir bilezik takamayan insanlar yarn herşeyi burnundan getirir dedi
ama yinede sabretmeye çalıştım..
inanın yanlış anlamayın derdim bilezik su bu değil ama olaylar öyle bir noktaya geldi ki
üstelik ben para göz oldum cıktım
bana elimzden geldiğince herşeyi yaprız yerineEziyet çekmeyin, değmez. Elinizde koca bir hiç kalır.
Haklsıınız değmez.. İnsan sevdiği için herşeyi yapar demii..bana kalırsa olay ne para ne pul...ne bilezik.. insan sevdiğine herşeyin en ucuzunu hesaplaısıını değil herşeyin en kalitelisi en güzelini yapmaya çalışır elinden geldiğince.
kalbe söz geçer, ne kadar ağlarsın birinin ardından 1 yıl mı 2 yıl mı, 40 yılını yakmaya değer mi...
kendini kahretme sakın... sana onun veremediği zararı sen düşünüp düşünüp kendine verme sakın..Haklsıınız değmez.. İnsan sevdiği için herşeyi yapar demii..
en ucuzunu düşünmek yerine oturup hesap yapmak yerine
Sen sıkma canını .. Ben herşeyi yapacam Elimden geleni
diyemedi ya diyemedi..
çok haklsınızı o kadar haklsınız ki bu genç yaşımda ben yinede onun için göze almştm herşeyi herşeyi..Boşver arkadaşım nişan falan hiç bulaşma sen belli ki ailenin düzeni yok şimdi böyleyse ileride senden herşeyi kısar annen seni ne zorluklarla büyütmüştüe böyle insanlarla uğraştığına üzülür tabi ki. Herşey maddiyat değil diyemeyiz malesef altını bohçayı geç evlenirsen sonrasında maddi olarak çok yorarlar seni. Neden kahır çekesin. O hevesle kendi istemeli ilk başta senin istediğin gibi bi düğün nişan yapabilmeyi, yapacak gücü olmasa bile onu hakettiğini düşünecek incelikte olmalı. Altta kalanın canı çıksın derler, sen fedakarlığu hakedecek biri için değil seni üzecek biri için yaparsan ilerde çok daha fazla canın yanar buna, kendine kızarsın
cok haklısınız ben bu adama laf anlatamıyorum artık anlatamıyorumHayatını bu adama feda etme şartlar farklı olur maddiyat kısmı düşünülür ama bu karakterdeki bu düşünceli adama cım cık cık yol yakınken wazgeç o güzel annenide üzme çok uzun değil kısa bi sürede iyiki ayrılmışım diye sewineceksin eminim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?