G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 45 -5 32 29 Kasım 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #1 Marketten yogurt siparis ettim.Putur putur ve sulu geldi.Son kullanma tarihinin bitmesine 1 hafta var.Tadi normal diye yedik.Ama icime kurt dustu.Bu yogurt bozuk mu zehirler mi?
Marketten yogurt siparis ettim.Putur putur ve sulu geldi.Son kullanma tarihinin bitmesine 1 hafta var.Tadi normal diye yedik.Ama icime kurt dustu.Bu yogurt bozuk mu zehirler mi?
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.432 1.288 29 Kasım 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #2 Yoğurdun sıcaklığı siz almadan önce sürekli değiştiyse yapabilir.
G gulsahdilsah Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 45 -5 32 29 Kasım 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #3 Biordanbiburdan .!.: Yoğurdun sıcaklığı siz almadan önce sürekli değiştiyse yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bozuk yani atayim o zaman.Yogurttan 1 yemek kasigi yedim yinede zehirler mi?
Biordanbiburdan .!.: Yoğurdun sıcaklığı siz almadan önce sürekli değiştiyse yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bozuk yani atayim o zaman.Yogurttan 1 yemek kasigi yedim yinede zehirler mi?
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.432 1.288 29 Kasım 2024 Konu Sahibi gulsahdilsah #4 gulsahdilsah .!.: Bozuk yani atayim o zaman.Yogurttan 1 yemek kasigi yedim yinede zehirler mi? Genişletmek için tıkla... Bulantınız falan yoksa birşey olmamıştır. Yoğurdun tadında bi farklılık olur eğer bozuksa.
gulsahdilsah .!.: Bozuk yani atayim o zaman.Yogurttan 1 yemek kasigi yedim yinede zehirler mi? Genişletmek için tıkla... Bulantınız falan yoksa birşey olmamıştır. Yoğurdun tadında bi farklılık olur eğer bozuksa.