bu yılki sınavlar

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
ben bu sene ygs den 254 aldım okul puanyla 308 civarı bişey geliyo lysdende okul puanyla 280 civarı geliyo.. mf bölümüm ve hangi bölümlerde iş olanagı var hangisine gireblirim.bu sene gitmek istiyorm bi yere bu yl ilk girişim.sadece fikir istiormm..

bende lise 3 e gectm ,okulda bölüm senemdi 10.sınıfta ,ben ilk dönem kendimi cok sıktım ve 67 ort yaptım ,2.dönem eski erkek arkadasm kafamı karıstırdı ve ort 59 a düstü ,63 ort ile bölümüm belli olacak ,eğer onun yalan umutlarına kanmayıp ders calıssa idim ,su an istediğim bölümü kazanacak mıyım die düsünmeyecektm hic !

bende öle bi hata yapmıştm boşuna vakit kaybı şimdie kadar uğraştıysan son sene bari uğraşma ben uğraşmdm ama aklım hala birinde kaldığından böle kötü sonuçlar geldi tatlım ben yapamdm inş sen güzel sonuçlar alırsn..

Puandan çok sıralaman önemli.Ayrıca bölümlerdeki iş olanağından çok sen hangi bölümü istiyorsun;istemediği bölümü seçip okulu yarıda bırakan çok kişi var.Bölüm konusu rehber hocanla konuşsan daha faydalı olur.

şu puandan çok sıralama muhabbetini anlamadım gitti şimdi 300 alan iki kişinin sıralaması aynı degimi kastetginiz 360 la alan bi bölüm diyelim sıralaması daha iyi olan yerleşcek bu mudur????

bu erkekleri öldürmek istiyorum iyimiii

şu puandan çok sıralama muhabbetini anlamadım gitti şimdi 300 alan iki kişinin sıralaması aynı degimi kastetginiz 360 la alan bi bölüm diyelim sıralaması daha iyi olan yerleşcek bu mudur????

Tabi ki aynı değil.İkisi de seçti aynı bölümü diyelim;hangisi öndeyse sırada o girer bölüme.

Son düzenleme:

fizik ögretmenligi kima biyoloji fen ögretmenligi yada bölümleri olabilir sanırım ama getirisi ne bilemem bende sayısalcıyım ama seneye tekraa grmeyi düşünüyorum ama tmden fen içime sinmiyo artık lisede rahat rahat geçtim ama sınıf ögretmenligi istiyorum seneye girecegim tekrarr

ben sayısalcıyım seneye tmden girmeyi düşünüyorum aldıgım puan ne kadr düşecek

Eğer bu sene tercih yapar da gitmezsen seneye girdiğinde sınava okul puan düşer.Ama sen tercih yapmaz seneye tekrar girersen sınava alan dışı bölüm seçeceğin için 0,13 ile çarpılır puan.Tmcinin 0,15 çarpılır kendi alanı olduğu için.Bir tek fark bu olur sen çalışırsan girersin istediğin bölüme.

ben seneye kamak istemiyorum.. bu bölümlerinde iş olanağı yok anestezi diyaliz perfüzyon odyometri patoloji bunları tercih etmeyi düşünüorm acaba gelirmiki:S

ben seneye kamak istemiyorum.. bu bölümlerinde iş olanağı yok anestezi diyaliz perfüzyon odyometri patoloji bunları tercih etmeyi düşünüorm acaba gelirmiki:S

bende hiç kalmak istemiyodum ama ailem ankara dışını yazmamı istemiyor burdada puanlar çok yüksek nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı olsun diyelim evet yazma ögretmenlikler öldü ama sınıf ögretmenligi gzl kolay atanıyolar

benm dediğim bölümlerin bazıları ankarada da puanıda düşük 2 senelik ama iş imkanı var hacettepede mesala başkentte ufukta filan... öğretmenlikler evetöldü bnm babam da dio ankarada ol diyede bnm çocukluk hayalim bu geçende ikna etti konuştm filn aslında yurt dışı istiodum ama yok dediler oda zaten eşeğin kulağna su kaçırmak olurdu sınıf öğretmenliği ondada 2 3 sene bekletiolar die biliorm çünkü bizim akrabada okumuştu uludağda sınıf öğretmenliği kpss ye bağlı herşey... neyse Allah hayrlısı neyse onu versin bize bu arada kandilin mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…