- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
-
bende lise 3 e gectm ,okulda bölüm senemdi 10.sınıfta ,ben ilk dönem kendimi cok sıktım ve 67 ort yaptım ,2.dönem eski erkek arkadasm kafamı karıstırdı ve ort 59 a düstü ,63 ort ile bölümüm belli olacak ,eğer onun yalan umutlarına kanmayıp ders calıssa idim ,su an istediğim bölümü kazanacak mıyım die düsünmeyecektm hic !
okul puanı açıklandımı ?
ben bu sene ygs den 254 aldım okul puanyla 308 civarı bişey geliyo lysdende okul puanyla 280 civarı geliyo.. mf bölümüm ve hangi bölümlerde iş olanagı var hangisine gireblirim.bu sene gitmek istiyorm bi yere bu yl ilk girişim.sadece fikir istiormm..
bende öle bi hata yapmıştm boşuna vakit kaybı şimdie kadar uğraştıysan son sene bari uğraşma ben uğraşmdm ama aklım hala birinde kaldığından böle kötü sonuçlar geldi tatlım ben yapamdm inş sen güzel sonuçlar alırsn..
şu puandan çok sıralama muhabbetini anlamadım gitti şimdi 300 alan iki kişinin sıralaması aynı degimi kastetginiz 360 la alan bi bölüm diyelim sıralaması daha iyi olan yerleşcek bu mudur????
ben bu sene ygs den 254 aldım okul puanyla 308 civarı bişey geliyo lysdende okul puanyla 280 civarı geliyo.. mf bölümüm ve hangi bölümlerde iş olanagı var hangisine gireblirim.bu sene gitmek istiyorm bi yere bu yl ilk girişim.sadece fikir istiormm..
Tabi ki aynı değil.İkisi de seçti aynı bölümü diyelim;hangisi öndeyse sırada o girer bölüme.
ben sayısalcıyım seneye tmden girmeyi düşünüyorum aldıgım puan ne kadr düşecek
ben sayısalcıyım seneye tmden girmeyi düşünüyorum aldıgım puan ne kadr düşecek
fizik ögretmenligi kima biyoloji fen ögretmenligi yada bölümleri olabilir sanırım ama getirisi ne bilemem bende sayısalcıyım ama seneye tekraa grmeyi düşünüyorum ama tmden fen içime sinmiyo artık lisede rahat rahat geçtim ama sınıf ögretmenligi istiyorum seneye girecegim tekrarr
puan düşmüo tatlım kaldırdılar onu diye hatırlıyorum
bu erkekleri öldürmek istiyorum iyimiii
ben seneye kamak istemiyorum..bu bölümlerinde iş olanağı yok anestezi diyaliz perfüzyon odyometri patoloji bunları tercih etmeyi düşünüorm acaba gelirmiki:S
aklında ve kalbinde öldür ama gerçekte hayır tabiki
benm dediğim bölümlerin bazıları ankarada da puanıda düşük 2 senelik ama iş imkanı var hacettepede mesala başkentte ufukta filan... öğretmenlikler evetöldü bnm babam da dio ankarada ol diyede bnm çocukluk hayalim bu geçende ikna etti konuştm filnbende hiç kalmak istemiyodum ama ailem ankara dışını yazmamı istemiyor burdada puanlar çok yüksek nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı olsun diyelim evet yazma ögretmenlikler öldü ama sınıf ögretmenligi gzl kolay atanıyolar
hıhıhh :) oo ben çoktan öldürdüm onu ne hali varsa görsünnn takmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?