gerçekten aklıma gelmiyo cnm ya,roşum canım hangi bitkisel açıcı bende istiyorum ya
arkadaslar biri bana yardımcı olabilir mi? benim kendi sac rengim bal kopugu ve ben biraz acmak istedim. ön taraf hariç diger kısımlar oldu fakat sacımın on tarafı tuhaf bir sarı altın sarısına dönuk gibi. yani çok hafif bir turunculuk oldu. nasıl duzeltebilirim??? palette nin rofle setini uyguladım. önce arka taraflara surdum en son on tarafa surdum yani arka kısımm biraz daha fazla kaldı ondan mı acaba. lutfen biri yardım etsin
kızlarr, gercek bal köpügü rengini sadece bal köpügüne boyayarak elde etmeniz biraz güç.. içine mutlaka ama mutlaka 9. ile başlayan birşey katmanız gerekiyor. ben gecen ''bal köpüğü çağla şikelin saç rengini isteyenler buraya '' diye bi başlık açtım oraya saç rengimide koydum tam anlamıyla saçlarım bal rengi.. sadece bal köpüğüne boyarsanız saçlarınızda parlaklık olmaz mat renkler elde edersiniz içine kesinlikle 9.3 (altın sarısı ) yada palette 10.65 altın sarısı eklemeniz gerekiyor.. çok uğraştım bu rengi elde etmek için biliyorum ne kadar siniz bozucu bi durum olduğunu.. istediğin renk tutmayınca çok sinir oluyosun ve hala arastırmaya devam ediyosun..
Unutmayın.. boya kutusundaki ilk numara rengi temsil eder
9. sarı demektir
yanındaki 3. dorelik demektir yani altın rengi
eğer 4 .varsa bakırlık demektir
mesela neva color 8.34 kumral dore bakır rengidir.
eğer yanında 1 . varsa küllü demektir ve küllü boyayı sadece saçındaki bakırlıktan sıkılanlar kullanmalıdır çünkü bal köpüğü tonlarına bakırlık verir..
hepinize kolay gelsin :)
benimde bal köpügü ve açıcıyla bunu elde ettim boya yok=))) bu arada doğal açıcı var mı kızlar
bende çok hafif bi bakırlık var cnm,palettede baya yoğun bakırlık var ama ,onun yanında ,lorealde az,
doğal rengim çok açık ,hoş duruyo bana göre
dün boyadım bu renge . lorealin amonyaksız bal köpüğünü aldım geldim bi heves....
saçım doğal rengi kumral ama boyayla biraz açtırmıştım rengini bi kaç defa renk değişti diplerde kendi rengi vardı. yani işlem görmüş bi saçtı.. buda demek oluyoki kızlarrr saçınızda altta oryal yoksa yada çok açık kumral değilseniz o boya kutusundaki ve bu resimlerdeki rengi bulamazsınız
benim gibi garpi bi karamel olursunuz ağlarsınız.:çok üzgünüm:
benden sölemesi çok heveslenmiştim.
mary kate olsenin bal köpüğü rengi var bide. o çok güzel. ama röfle üzerine boyanmış. offff of :a015:
canım kumraldı saçlarım kolestonun açıcısını aldım %9 olanını saçıma sürüp bekledim bir saat açıldı hoş oldu senin nasıl rengi???
valla canım boyadan daha iyi hem hökmüyo yakmıyo kolestonun açıcı de sen %9 luk de 75kuruş cnm :)) ucuzdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?