benim saçımda açık kumral cnm,
sölediim gibi,bal köpüğü rengini boyamam 3.oldu,
bal köpüğü karamelin en açık tonu gibi,
yani senin istediin kadar açık değil sanırım,
natural colorsun tonu daha açık. sen bilirsin ,istersen boya, çok çabuk aktığı için,
beğenmesende değiştirme şansın kolay olur...
organic natural colors,aktarlarda ve bazı parfümeri depolarında satılıyo, 13,50 tl ye almıştım,aslında bence güzel bi renk çok koyu değil,çabuk akıp açıldı ben boyadıımda,roşum natural color bu aktarlardaki mi yoksa palettenin de natural serisi var ya omu fiyatı nedir canım hemen akıyorsa boyucam karar verdim olmadı üstüne sarı boyarım sonra sorun olmaz dimi okdar koyu değil dimi rengi sarı kapatır sonradan dimi canım
bneim istediğim tam bu renk canım olur mu dersin yada hangi renkle olur
yya bendee bal köğüğü boya aldım ama korkuyorum boyamaya
ayy hemen boyada resim koy ne olur bende palette bal köpüğü ve palette toffee arasında kaldım...
çok merak ediyorum bal köpüğünü güzel olduğunu söyledi arkadaşlar ama resimde görsem daha iyi karar vericem :1rolleyes:
saçımı boyadım ama hiç bi değişiklik olmadı. saçımda orta kahve boya vardıı.yarım saat bekledim yıkadım yinee aynıydı saçlrımm..tutmadı nedensee.saçlarım koyu renk bilwe değil pysaa :bbo:
katılıyorum cnm,lorealin açık renklerde daha ii sonuç verdiini kuaför arkadaşımda söylemştikaydirigubbakcemile5canım peki hangi boyayı kullandın loreal sadece açık renkli saçları olanlarda tutuyor. ben de naturel colors almayı düşünüyorum ama onda da kararsızm saçım çikolata karamel çünkilmaz:
naturel colors mı loreal mı boyayn varsa nolur yardımcı olsun hangisi daha açık ve daha net sonuç alırım. gönül isterdi ki palette boyamak ama saçım yeterince mahvolduğu için palette boyayamıyorum.benneyaptımki
nasıl oldu böle bişey anlayamadım cnm,ben palette natural colors la boyadım ama tutmadıı arkadaşlarr saçtan saça göree değişiyor herldee resim eklemek isterim fakat eklemeyi bilmiorum yardımcı olursanızz eklerimm saç rengimi
kızlar bende bal köpüğü istiyorum ama saçlarım koyu karamel ne yapmalıyım. saçımın rengini açtırsam saçlarım yıpranır diye çok korkuyorm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?