Ben maalesef böyle çok fazla aşk kokan kitapları sevmiyorum,kahraman tazeoglunuda aynı şekilde bilmiyorum ısınamadığım birşey var onlara karşısoğuk kahvem kitabını nasıl buldun??
Tut tut ben 2 yıldır tutuyorum cok iyi oluyor ben çoğu seyde tutuyorumMaalesef sayısını bilmiyorum,liste tutmuyorum .
Kaç yıldır aklımda liste tutmak var,bir türlü yapamıyorum.
Belki vikitapta tutarım. Onun dışında yeni bir deftere not edesim var.
Film defterim var. İzlediklerimi,izlemek istediklerimi yazıyorum.Tut tut ben 2 yıldır tutuyorum cok iyi oluyor ben çoğu seyde tutuyorummesela 2016 da izlediğim filmler listesi,almak istediğim kitaplarlar listesi,İzlemek istediğim filmler listesi ohhooohh bir sürü
Ben maalesef böyle çok fazla aşk kokan kitapları sevmiyorum,kahraman tazeoglunuda aynı şekilde bilmiyorum ısınamadığım birşey var onlara karşı
Suan tam benim hissetiklerimi yazdın altınadaimzamı atarım aynen çok ergimsi siirler çok itici geliyor bende o kadar zorlandım ki bitirecem diye hatta annem ne öyle oflaya poflaya okuyorsun diyordu banabana tamamen ticari amaçlı kitaplar gibi geldiği için inanılmaz itici buluyorum bu tür kitapları
ben bundan önceki kitabını okudum bu adamın kitabı yarım bırakabilsem bırakıcaktım ama huyum kurusun bırakamıyorum
artık adamın nasıl sevdiğini okumaktan içim şişti yeter ya artık une dedim yani rimantizmle falan alakası yok bunun bence ergenliğimde okusam belki beğenebilirdim ama hani bide yanında inst. , fyste falan khveyle foto çekiyolarya beni bitiriyo o çok matah bi kitapmış gibi........
ya ben inst. feyste kimsenin bi kalsik kitabın yanına kahve koyup foto çektiğine şahit olmadım nerde abuk sabuk ergen kitaplar var, kürk mantolu madonnayı kafein krizine soktular onu saymıyorum , nerde debie nin kitapları var yanında kahve , ilk çıktıgında kitabın yanında kahve camın önünde yagmur resimleri nasıl hoşuma giderdi şimdi nefffffffffret ettim ...Suan tam benim hissetiklerimi yazdın altınadaimzamı atarım aynen çok ergimsi siirler çok itici geliyor bende o kadar zorlandım ki bitirecem diye hatta annem ne öyle oflaya poflaya okuyorsun diyordu bana
ya ben inst. feyste kimsenin bi kalsik kitabın yanına kahve koyup foto çektiğine şahit olmadım nerde abuk sabuk ergen kitaplar var, kürk mantolu madonnayı kafein krizine soktular onu saymıyorum , nerde debie nin kitapları var yanında kahve , ilk çıktıgında kitabın yanında kahve camın önünde yagmur resimleri nasıl hoşuma giderdi şimdi nefffffffffret ettim ...
kahve ve kitap fotosu zehirlenmesi yaşıyorum resmen....
Sanki tanıdık geliyor kitabın ismi :)bu sene 30 kitap anca okumuşumdur yazın benım için tam bir felaketti
ama içlerinde en enteresanı
elmanın kurdu-zebercet coşkun
çok enteresan konusuda hiç beklemediğim bi kitaptı orhan kemalın tadını buldum:)
Waowww içinde listemde olan kitaplar var heycan bastı onları görünce
bir de +gündüzsefası-sarah jio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?