• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yerleşme lekesi mi lütfen bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
28
Kızlar çok özür dileyerek atiyorum heyecanıma verin reglime daha 1 hafta var ama yumurtalamadan beri asiri belim agriyo arada adet sancisi gibi agri vuruyo sol kasigima sancı adetten bir gün önce olurdu hep goguslerim de aşırı hassas bu gece bu lekeyi farkettim yerlesme lekesi olabilir mi bu sizce lütfen bakarmisiniz

Burası her türlü soru sorma platformu isteyen istediğini atar rahatsız olduysan çıkabilirsin sayfadan

Tatlım rahatsız olduysan cik sayfadan ayrıca o iğrenç olan senin zihniyetin
Atamazsın ablacım. Buraya isteyen istediğini atamaz. Burası dingonun ahırı da değil, babanın çiftliği de değil. Bir tarafınızdan akan kanı atamazsınız. YASAK. Milyon kere uyarılıyorsunuz, inatla devam ediyorsunuz. Annenize, kardeşinize, görümcenize yollayın. Onlar tiksinmezse tabi. Mecbur mu burada ki insanlar bununla karşılaşmaya ?

Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Atamazsın ablacım. Buraya isteyen istediğini atamaz. Burası dingonun ahırı da değil, babanın çiftliği de değil. Bir tarafınızdan akan kanı atamazsınız. YASAK. Milyon kere uyarılıyorsunuz, inatla devam ediyorsunuz. Annenize, kardeşinize, görümcenize yollayın. Onlar tiksinmezse tabi. Mecbur mu burada ki insanlar bununla karşılaşmaya ?

Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Hemen bir dolusup geldiniz isteyen istediğini atar tiksiniyorsan bakma sayfa kabul ediyorsa sen kimsin ki kimmmmm

Burası her türlü soru sorma platformu isteyen istediğini atar rahatsız olduysan çıkabilirsin sayfadan
Burasi her turlu soru sirma platformu degil. Belli kurallari var. Ama sizler toplumda nasil yasanir bilemediginiz icin sasirmiyoruz tabi. Anana bacina atsana bakalim ne dicekler

Hemen bir dolusup geldiniz isteyen istediğini atar tiksiniyorsan bakma sayfa kabul ediyorsa sen kimsin ki kimmmmm
sayfanın kabul ettiğini nereden çıkardınız?
Sayfanın sahibi ve yöneticileri sizin .mınızdan akan kanı görmeye meraklı mı sanıyorsunuz?
Ben şikayet ettim yöneticileri de etiketledim. İzleyelim bakalım sayfa kabul etmiş mi. Kazen Kazen abi bu duruma ne diyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back