• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu yerleşme kanamasını?lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adete 3 gün kala başladı. 3 gün geçeye kadar toplam 7 gün devam etti. Adet sancım oldu. Sadece peçeteye silince gelen akıntıyla karışık sütlü kahverengi kanamam oldu. Hemen her tuvalete gittiğimde oluyordu ama hiç iç çamaşırıma bulaşmadı peçeteyle silince geldi sadece. Batmalar oldu kasıklarımda. Normalde olmayan ve şimdi olan bişey varsa hamilelik belirtisi sayabilirsin.
Mrb 3 gun adetim peceteye silince leke geldi 4.gun kanama oldu düzensizdi azdi ayni dedigin gibi sütlu kahveyle rengindeydi lekeli oldu sonra senin ki de mi oyleydi duzensiz miydi

oyy kızlar bu topiği ben açmıştım almış yürümüş.benim ne yazıkkı reli kanaması çıktı hatta cumartesi akşam 7 gibi geldi pazartesi sabah 5 te söküldü.o derece zorladı beni.bugünde yumurtam çatladı nasip herşey bakalım.

Canım burda okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması zaten adete yakın geliyor çünkü ancak embriyo rahme geliyor falan,belki de geç döllenmedir üstüne görmedir tedbiri elden bırakma. Allah hayırlısını versin canım. Umarım hamilesindir.
ne yazıkki canım adet kanamasıymış .bay baya 3 gün sonra söküldü ilk defa başıma geldi.nasip bakalım diğer aylara

Benim kanamam oldu bugün daha gebeliğim yeni zaten 4 gün kala adetime damla damla oldu hatta 1 damla açık pembe diyim

ARKAdaşlar acil yardım dün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetim 26 sı ama saat 8 gibi kahverengi lekelerim oldu. Zaten şüphelerim hep vardı göğüs sol kasık ağrısı baş ağrısı bunlar hiç olmazdı nomalde şimdi ise kahverengi lekem oldu adete 2 gün varken sizce

Mrb 3 gun adetim peceteye silince leke geldi 4.gun kanama oldu düzensizdi azdi ayni dedigin gibi sütlu kahveyle rengindeydi lekeli oldu sonra senin ki de mi oyleydi duzensiz miydi
Benim her tuvalete gidince illa ki oluyordu ama sende farklı olabilir tabi.

Benim kanamam oldu bugün daha gebeliğim yeni zaten 4 gün kala adetime damla damla oldu hatta 1 damla açık pembe diyim
Yerleşme kanaması işte o. Kendini yorma çok riskli bir zamandasın. Ağır kaldırma. Bol su iç. Kanaman devam edebilir. Hamilelik süresince en tehlikeli zaman ilk 12 hafta. İlk 12 haftanın en tehlikeli zamanı da 4ncü ve 5nci haftalar. Kendini koruman lazım.

ARKAdaşlar acil yardım dün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetim 26 sı ama saat 8 gibi kahverengi lekelerim oldu. Zaten şüphelerim hep vardı göğüs sol kasık ağrısı baş ağrısı bunlar hiç olmazdı nomalde şimdi ise kahverengi lekem oldu adete 2 gün varken sizce
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin ?

Yerleşme kanaması işte o. Kendini yorma çok riskli bir zamandasın. Ağır kaldırma. Bol su iç. Kanaman devam edebilir. Hamilelik süresince en tehlikeli zaman ilk 12 hafta. İlk 12 haftanın en tehlikeli zamanı da 4ncü ve 5nci haftalar. Kendini koruman lazım.
Hadi ya tamamdır o zaman bol bol su içicem folbiol kullanıcam devamlı yatıcam

oyy kızlar bu topiği ben açmıştım almış yürümüş.benim ne yazıkkı reli kanaması çıktı hatta cumartesi akşam 7 gibi geldi pazartesi sabah 5 te söküldü.o derece zorladı beni.bugünde yumurtam çatladı nasip herşey bakalım.
Merhaba siz regl oldum yazmışsınız ama yazınızın altında hamile olduğunuz yazıyor

Merhaba siz regl oldum yazmışsınız ama yazınızın altında hamile olduğunuz yazıyor
Canım ben geçen ay bu topigi actimda yani hamile değilmişim . Yerleşme kanaması sandım.3 gün sonra söküldü. Sökülme olmadan lekelerimden dolayı sormuştum.ama bu ay yumurtlamadan sonra 11.gunu test yaptım hamile olduğumu öğrendim.yarin döngü günüm.

Progesteron hormonunun yüksek çıkması güzel birşeydir. Kaç civarlarında çıkıyor ki ilaç tedavisine başlatıyor doktor? İlk defa duyuyorum. Prolaktinden mi bahsediyorsun yoksa.
Selam benim de prosesteron 21.günü 15.48 çıktı adetime 2 gün kaldı bir de adetin 13.günü iki damla leke kanama oldu değerim iyi mi

Back